Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 24-30 august 2020. Vunjo dă lovitura pentru Pești

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici 24-30 august 2020. Vunjo dă lovitura pentru Pești

Rune Mihai Voropchievici pentru horoscop săptămânal 24-30 august 2020, prezentate la Adevăruri ascunse. Peștii dau lovitura cu ajutorului lui Vunjo. Iată mai jos care sunt previziunile numerologului Antena 3.

Rune Mihai Voropchievici, horoscop săptămânal – 24-30 august 2020

Horoscop săptămânal rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 24-30 august 2020. În general săptămâna este plină de provocări, taurii se cam războiesc cu cei din jur, iar berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare. Uranus retrograg dă puțin peste cap planurile zodiilor.

Mihai Voropchievici: Zodiile feminine care fură bărbații altora, ferește-te de ele

Mihai Voropchievici: Zodiile feminine care fură bărbații altora, ferește-te de ele

Înainte de a vă prezenta hororoscopul runelor pentru perioada 24-30 august 2020, vă reamintim că Voropchievici a prezentat top 4 zodii care fură bărbații altora.

Berbec

Berbecii trebuie să caute rezervele cu energie și răbdare, săptămâna 24-30 august nu le aduce vești prea bune și nici nu-i scutește de provocările mari are astrelor. Mihai Voropchievici recomandă nativilor din berbec să se înarmeze cu rezistență.

Taur

Runele pentru Taur atrag atenția nativilor că sunt pe cale să pornească un război cu cei din jur, maestrul Mihai Voropchievici spune că nu trebuie să vă faceți griji pentru că voi veți ieși chiștigători.

Gemeni

Gemenii au parte de-o surpriză mare în săptămâna ce urmează 24-30 august 2020, fie că este vorba de un cadou, fie că primiți o sumă neașteptată de bani. Sunteți pe val săptămâna viitoare, runele vă susțin.

Rac

Rac – sunt în postura de a-şi căuta ceva nou, o locuinţă sau locul de muncă cu unul mai bun.

Citește continuarea pe site-ul Antena3.ro.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top