Rune Mihai Voropchievici 30 noiembrie – 6 decembrie. Lăsați toate grijile 2021 aduce mult

30.11.2020
Rune Mihai Voropchievici 30 noiembrie – 6 decembrie. Lăsați toate grijile 2021 aduce mult

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune pentru perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020.

Berbec

O săptămână de protecție divină, aveți grijă să nu faceți năzdrăvănii pentru ca Dumnezeu vă ocrotește de toate relele. Aveți tendința să exagerați în perioada asta și ar fi bine să nu lăsați gura să vorbească înaintea creierului.

Taur

Runele vă sfătuiesc să fiți pregătiți de schimbări majore, rezolvați cam tot ce ați plănuit că aveți de făcut pentru finalul anului. Nu uitați să gestionați bugetul, nu de alta dar 2021 s-ar puteasă vă prindă nepregătiți. Suita de schimbări care urmează vă surprinde, dar vă este foarte benefică.

Gemeni

Sunteți în continuare năzdrăvanii runelor, dar vă faceți griji în perioada asta legate de trecut. Pregătiți-vă că 2021 vă aduce multe surprize, iar pentru voi se declansează chiar din 30 noiembrie.

Rac

Runa supremă pentru raci în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020, a veit la final de an, după ce n-a mai dat prin viața voastra din ianuarie. Trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului.

Leu

Leii trebuie să aibă răbdare, să nu se grăbească deși nervii sunt intinși la maxim. Lucrurile se vor debloca exact când nu mai aveți speranță 2020 a vrut să vă dea o lecție, iar runele spun că leii care au învățat-o vor avea mare succes în 2021.

Fecioară

După o săptămână grea se produce un salt calitativ în existenta voastră, aveți puțin mai multă încredere în voi și veți vedea că reușiți.

Balanță

O altă zodie „lovită” de noroc și o altă zodie care are parte tot de un salt calitativ în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Peste puțin timp visele voastre se vor îndeplini.

Scorpion

Runa vă pune în gardă, vine o suită de mesaje chiar de luni de la începutul săptămânii, fie prin telefon, fie prin aplicații, fie de la Univers. O săptămână foarte încărcată. Mihai Voropchievici vă recomandă să abordați cu calm și să profitați de debitul verbal pentru a face față răspunsurilor pe care trebuie să le oferiți.

Săgetător

Săgetătorii se vor lovi de probleme sentimentale pentru că par să fi pierdut din neatenție pretențiile partenerilor de viață. Sunt predispuși la rupturi în plan personal și să vă treziți cu „bagajele la ușă”.

Capricorn

De mai bine de 1 an vă chinuiți să rezolvați anumite probleme, săptămâna aceasta este cheia tuturor problemelor rămase restante. Importante este să nimeriți la fix cheia necesară pentru a deschide ușile pe care le-ați tot văzut închise.

Vărsător

Aveți șansa să începeți o viață nouă pe toate planurile, fie că este vorba de cel personal, profesional, al carierei. Așpteptați de mult asta, dar este posibil ca unii dintre voi să fie speriați de valul de oportunități, gestionați cu grijă șansele pentru că le puteți rata.

Pești

Sunteți obosiți, 2020 v-a pus la multe încercări și nu vă scutește nici în prima săptămână din decembrie. Căutați dramul de energie necesară pentru a reuși să gestionați situațiile care intervin, dar nu uitați nu săriți cu gura pe persoanele care încearcă să vă sprijine