Connect with us

Numerologie

RUNE pentru zodii, mesaj luna IUNIE 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna IUNIE 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.

Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii.Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.  

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii IUNIE 2020 si ce transmite fiecare :

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru BERBEC

Dagaz: aceasta runa se traduce prin cuvantul “zi” si estesimbolul pentru fericire, activitate si satisfactie. Lucrurile se aseaza in favoarea ta acum si este timpul perfect sa te expui in viata in orice situatie si sa preiei conducerea. Tu ai o energie magnetica pe care runa o sustine, deci foloseste-o in avantajul tau. Runa mai indica si o solutionare pozitiva la o intrebare ce te preocupa.

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru TAUR

Ansuz: aceasta Runa simbolizeaza respiratia divina si indica faptul ca intuitia ta este puternica si te poti baza pe ea mereu. Runa indica faptul ca in acest an vei pasi intr-un rol de vindecare sau de autovindecare, fie intrand in legatura cu lumea samanica, fie lucrand cu alte forme de vindecari ezoterice precum reiki. Runa este pentru tine si un semn de trezire spirituala si iti transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilitati psihice si spirituale.

Mesaj rune IUNIE 2020 pentru GEMENI

Berkana: aceasta runa simbolizeaza vindecare si indica faptul ca este timpul sa faci pasi spre un nou inceput, un nou aer proaspat. Trecutul ramane in trecut si este singurul loc unde poate fi. Acum este timpul sa te uiti in fata si sa iti construiesti puterea de a merge mai departe. Noi inceputuri sunt pe cale spre tine, trebuie mai intai sa ai grija de tine cat mai bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/rune-pentru-zodii-mesaj-lunar/

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top