Connect with us
Spune-mi pe ce data te-ai casatorit ca sa afli daca vei avea o viata fericita alaturi de partener!

Știri

Spune-mi pe ce data te-ai casatorit ca sa afli daca vei avea o viata fericita alaturi de partener!

Data casniciei spune foarte multe despre viitorul relatiei, cred numerologii. Cifra casatoriei se aduna in mod clasic in numerologie, la fel ca si atunci cand vrei sa iti cunosti numarul destinului.

Nu conteaza luna sau anul, ci doar ziua. Redu data zilei in care te-ai casatorit pana la o singura cifra. Iata interpretarile, de la 1 la 9.

1

Daca te-ai casatorit pe 1, 19, 28 sau 10 a lunii trebuie sa stii ca afectiunea va dura in cuplu mult si bine. Povestea ta de dragoste este parca desprinsa din filme. Veti fi supusi multor incercari, insa iubirea va invinge in final.

2

Daca ti-ai pus pirostriile pe 2 sau un numar care redus sa duca la 2, acesta este numarul indragostitilor. Aveti suficienta maturitate emotionala incat sa va sprijiniti pana si in cele mai grele momente.

3

Cel mai mult conteaza pentru voi stabilitatea financiara. Situatia materiala poate fi destul de problematica si poate duce la ruptura. Sunteti doi parteneri care gandesc realist si sustin ca dragostea nu tine de foame in cuplu.

4

4 este cifra cuplului format din visatori, din intelectuali, din oameni pragmatici si cu o imaginatie foarte bogata in acelasi timp. Este numarul oamenilor minutiosi si chibzuiti.

5

5 este cifra comunicarii. Deci daca te-ai casatorit pe aceasta data nu vei avea niciun fel de problema cu comunicarea in cuplu. Vei reusi sa rezolvi toate problemele apeland la un dialog sincer si deschis.

6

6 este o cifra venusiana, iar casnicia perfecta este guvernata de Venus. Vei primi multe dovezi de afectiune de la partener. Acesta te va sprijini in tot ce vei dori sa faci si asta va va tine uniti o viata intreaga.

7

In relatia ta de iubire pot exista schimbari bruste de evenimente ori chiar de comportament emotional. Relatia voastra este una cu nabadai si nu se stie niciodata cum se va sfarsi.

8

8 este cifra infinitului, culcata. Este cifra inseparabililor. Veti fi dependenti unul de celalalt, veti fi mereu impreuna, peste tot.

9

Casatoria voastra a fost greu incercata inca din stadiul planificarii ei. Trebuia sa luptati cu morile de vant pentru a convinge lumea de iubirea voastra.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top