Connect with us

Horoscop

Horoscop 2018: Codul numerologic al noului an este 11:11. Află ce anunță acesta!

Anul 2018 are vibrația 11, iar codul său numerologic este 11:11. Află ce anunță acest cod din analiza realizată de astrologul Oana Hanganu.

Potrivit principiilor din numerologie, anul 2018 va fi influențat de energia numărului 11.

Aceasta se calculează adunând toate cifrele care formează anul: 2+0+1+8=11

Apoi, suma obținută se reduce la o singură cifră, care reprezentă vibrația anului respectiv.

De exemplu, Vibrația lui 2017 a fost 1 (adunăm 2+0+1+7=10. Apoi, reducem la o cifră suma obținută: 1+0=1).

Sau, vibrația lui 2019 va fi 3 (2+0+1+9=12; apoi 1+2=3).

În cazul lui 2018, se aplică o regulă specială! Adunând 2+0+1+8, ajungem la numărul 11. Iar acesta nu se mai reduce la o cifră (1+1=2) deoarece 11 este considerat Număr Maestru.

Numărul Maestru 11 are o încărcătură energetică specială, care va marca întreg anul 2018 și care anunță evenimente greu de anticipat, care vor transforma lumea.

Vibrația 11 a anului 2018 se regăsește și în astrologia chineză: 2018 este Anul Câinelui de Pământ, iar Câinele este al 11-lea semn zodiacal din horoscopul chinezesc.

Dar vibrația 11 a anului 2018 se regăsește și în astrologia europeană: Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2018 se va produce la gradul 11 din semnul Racului. Iar Soarele se va va afla la gradul 11 din zodia Capricorn.

Revenind strict la numerologie, data de 1 Ianuarie a anului 2018 (care are, așa cum spuneam mai sus, vibratie 11), va fi: 1.01.2018. Adică 1.1.11.

Grupând primele doua cifre, ajungem la: 11.11. Acesta este codul numerologic al anului 2018.

Codul 11.11 anunță un an în care spiritualitatea va avea un rol transformator și salvator.

Numărul Maestru 11, care se repetă în acest cod, înseamnă activarea puterii personale personale pentru binele comun.
Acest principiu este universal. Fiecare dintre noi trebuie să își conștientizeze puterea personală și să își folosească resursele (talent, experiență, pregătire etc) pentru a-și împlini destinul, dar ținând cont de binele comun și fără a încălca legi și principii sau drepturile legitime ale altora.

Codul 11.11 încurajează spiritul de inițiativă și ambiția, iar în ceea ce privește spiritul de echipă, cere echilibru și egalitate.

Numărul Maestru 11 din acest cod nu încurajează nici sacrificiul, dar nici compromisul. Mai ales dacă rezultatele sunt un consens favorabil doar pentru una dintre părți sau o armonie aparentă.

Dar, mai mult decât orice, Numărul Maestru 11 reprezintă libertatea personală și puterea de a-ți construi viața conform propriilor dorințe, idealuri și principii, dar tinand cont de legile divine.

Iar codul 11.11 înseamnă, în esență, recunoașterea și onorarea Dumnezeului lăuntric.

Cine respectă acest cod și, prin spiritualitate, se transformă pe sine, își transformă viața și are acces la puterea extraordinară a numărului 11, numărul învingătorului.

Cine nu, va activa aspectul negativ al cifei 2 (dacă reducem 11 la o cifră, obținem 1+1=2). Iar asta înseamnă dependență de ceilalți, compromisuri păguboase, relații nefericite, viață în umbra altora.

Mai mult, codul 11.11 activează Legea atracției, care va domina anul 2018. Potrivit acesteia, gândurile ne pot transforma viața în bine sau rău. Alegerea ne aparține.

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Află care sunt zodiile favorizate de astre la început de an!

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Anul 2018 va începe cu o Lună Plină în zodia Rac, un semn al familiei, tradiției și generozității, urmată de revenirea planetei Uranus la mersul direct,în data de 2 ianuarie, în zodia Berbec.

Uranus este planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate și va rămâne în Berbec până în luna mai 2018, motivându-ne  să luăm deciziile necesare și să le punem în aplicare.

În ziua de miercuri, 3 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va forma un armonios aspect de sextil cu planeta Neptun aflată în zodia Pești, aducând romantism în relații și încurajându-i pe cei singuri să viseze la iubirea ideală.

Joi, 4 ianuarie,  Luna se va afla în zodia Leu și va amplifica dorința noastră de succes și de a fi în centrul atenției, iar vineri, Luna va ajunge în semnul Fecioarei și ne va cere să fim punctuali, realiști și atenți la detalii.

Sâmbătă, 6  ianuarie, Luna și planeta Pluton ne vor cere să dăm dovadă de maturitate și responsabilitate în orice demers, iar duminică, Luna se va muta în Balanță și va aduce armonie și echilibru în relații.

Află cum va fi prima săptămână din an pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2018. Află care sunt zodiile favorizate de astre și vezi dacă zodia ta se numără printre ele!

Berbecii care vor să se mute sau să investească într-o casă primesc ajutor financiar din partea familiei…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii au multe invitații de onorat chiar și după Revelion. Din acest motiv, nu vor sta prea mult pe-acasă…Citește horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii primesc bani sau confirmarea oficială a aprecierii de care se bucură în domeniul lor de activitate…Citește horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii  trebuie să își restabilească prioritățile și să fructifice la maximum oportunitățile profesionale care apar…Citește horoscopul complet pentru Rac!

Leii trebuie să onoreze o invitație sau să plece într-o călătorie în interes profesional deși ar prefera să stea acasă…Citește horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele depășesc situații ce par fără ieșire, ajutate de persoane la care nici nu s-ar fi gândit să apeleze…Citește horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele primesc propuneri de colaborare care le iau prin surprindere, dar le cer răspuns rapid…Citește horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii obțin tot ce vor. Marte, planeta Acțiunii și Jupiter, planeta Norocului, acționează în favoarea lor…Citește horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii sunt receptivi la nou și nestatornici în iubire. În carieră, creativitatea poate fi marele lor atu…Citește horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii spun exact ce gândesc și ce vor, chiar cu riscul de a-i  surprinde sau de a-i deranja pe cei din jur…Citește horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii nemultumiți de locul de muncă sau de statutul lor profesional iau în calcul schimbări drastice…Citește horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii au parte de surprize plăcute în plan financiar. În iubire, cei singuri au șanse mari să-și găsească jumătatea…Citește horoscopul complet pentru Pești!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top