Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii sunt marii norocoși: primesc bani și cadouri de valoare, iar toată lumea pare hotărâtă să le facă pe plac.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Gemeni anunță noroc la bani chiar din prima săptămână a anului, comunicare excelentă în cuplu și, în ultima decadă, călătorii peste mări și țări. Pentru cei singuri, o posibilă nouă iubire sau o relației la distanță.

Gemenii încep anul cu dreptul: Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc în casa Banilor din astrograma lor!

Mai mult, în aceeași zi, Uranus, planeta Surprizelor, va reveni la mersul direct și îi va ajuta pe Gemeni să își extindă cercul de prieteni sau rețeaua profesională.

În cuplu, comunicarea va fi favorizată de prezența planetei Mercur în sectorul Mariajului din astrograma Gemenilor, până în data de 11 ianuarie.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, din 11 ianuarie, se va afla în zodia Capricorn, amplificând succesul nativilor în afaceri, dar și norocul obținut de aceștia prin intermediul sau cu ajutorul altora.

Până în 31 ianuarie, Mercur în Capricorn le va aduce Gemenilor profit din afaceri derulate în asociere cu prietenii, cadouri, bonusuri sau comisioane la locul de muncă sau burse și sponsorizări pentru proiectele personale.

Iar Luna Nouă din data de 17 ianuarie va veni cu vești importante în acest sens. Și asta, pentru că la momentul de Lună Nouă, în Capricorn se vor afla: Soarele și Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității), Venus (Micul Benefic din astrologie) și Mercur (planeta Comunicării).

Dar întreaga perioadă cuprinsă între 11 și 18 ianuarie va fi deosebit de norocoasă pentru Gemeni.

În 18 ianuarie Venus va intra în Vărsător, zodie în care va ajunge și Soarele, în ziua de 20 ianuarie.

Pentru Gemeni, aceste schimbări astrale vor spori șansele nativilor de a călători sau studia în altă țară, iar pentru cei singuri, șansele de a-și întâlni marea iubire în străinătate.

În 26 ianuarie, Marte, planeta Pasiunii va ajunge în casa Mariajului din astrograma Gemenilor, iar Luna Plină și eclipsa din 31 ianuarie vor pune accent pe comunicare, pentru că vor avea loc în zodia Leu și în sectorul Comunicării din astrograma generală a zodiei Gemeni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top