Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii singuri își pot întâlni marea iubire. Cei care au o relație se bucură de armonie. Unii dintre ei devin părinți.l

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Pești anunță o nouă iubire sau vești extraordinare pentru nativii care își doresc să devină părinți, dar și schimbări necesare în relațiile cu prietenii. Pentru mulți nativi, prima lună din an va aduce noi proiecte sau noi obiective personale sau accesul la noi cercuri sociale.

Anul va începe frumos pentru nativii Pești pentru că Luna Plină din data de 2 ianuarie va avea loc în casa Iubirii din astrograma lor.

Cei singuri vor avea șansa de a-și întâlni marea iubire, în timp ce nativii care au, deja, o relație, vor avea motive de bucurie și mulțumire sufletească. Iar foarte mulți nativi care își doresc să devină părinți ar putea primi, în această perioadă, vestea cea mare.

Luna Plină din 2 ianuarie poate fi și un moment al adevărului, în care nativii singuri își vor conștientiza greșelile din relațiile anterioare și vor stabili ce se trebui să schimbe sau cum ar trebui să se schimbe pentru a chema și a păstra iubirea în viața lor.

În 11 ianuarie, olaneta Mercur va intra în zodia Capricorn și, până la sfârșitul lunii, va favoriza relațiile Peștilor cu prietenii și le va aduce numeroase ocazii de a socializa și de a cunoaște  „lume nouă”.

În 17 ianuarie, Luna Nouă, care va avea loc în zodia Capricorn, va aduce în viața Peștilor un noi prieteni sau noi proiecte pe care aceștia le vor dezvolta, ulterior, cu ptietenii. Pentru foarte mulți nativi, Luna Nouă din 17 ianuarie va accentua interesul pentru mediul online și va putea fi un moment de start norocos pentru afaceri sau proiecte pe internet.

În 18 ianuarie, planeta Venus va intra in zodia Vărsător, unde, în 20 ianuarie, va ajunge și Soarele. Soarele și Venus vor activa casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Peștilor, așa că unii nativi se vor întoarce la un fost partener, iar alții se vor implica într-o relație secretă.

În cuplurile sudate, Venus și Soarele vor aduce mai multă sensibilitate și nostalgie, partenerii încercând să „reactiveze” perioada plină de pasiune și speranță de la începutul relației.

Ianuarie se va încheia cu Luna Plină și eclipsa din zodia Leu, care vor încuraja luarea unor decizii importante în plan profesional. Acestea vor putea fi puse în practică mai ales după data de 18 februarie, când Soarele va ajunge în zodia Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top