Connect with us
Horoscop Oana Hanganu. Află cum stai cu dragostea, de Dragobete!

Știri

Horoscop Oana Hanganu. Află cum stai cu dragostea, de Dragobete!

În acest an, de Dragobete, Luna aflată în Gemeni ne dă chef de vorbă și distracție. Ne simțim perfect alături de prieteni, dar ne deranjează”efuziunile sentimentale” sau gesturile de afecțiune ostentative ale partenerului.

Ne plictisește rutina și parcă nici decorurile cu inimioare nu mai au farmec sau ni se par simple „dulcegării”.

Și,  ca și când n-ar fi fost de ajuns, Luna formează 3 aspecte tensionate: cu Neptun, planeta Iluziilor, cu Venus, planeta Iubirii și cu Marte, planeta Pasiunii.

S-ar putea spune că Dragobete aduce provocări în dragoste dar, până la urmă, orice provocare poate fi o oportunitate.

Iată cum va fi ziua de Dragobete pentru zodii:

Berbecii vor oscila între invitația la o petrecere cu prietenii și o seară în doi. Unii vor încerca să împace pe toată lumea, dar dacă vor ajunge prea târziu acasă, s-ar putea să-și petreacă noaptea singuri, în fața televizorului.

Berbecii singuri își vor suna un fost partener pentru o întâlnire”de dragul vremurilor bune de altădată”.

Taurii se vor îndrăgosti de un prieten sau vor dori să se întâlnească, în sfârșit, cu o persoană cunoscută pe internet. Pentru a doua variantă, nu sunt excluse dezamăgirile.

Taurii care au o relație”cu vechime” vor face planuri de viitor și vor discuta cu partenerul despre bani. Pentru declarații nu prea vor avea timp (și nici chef).

Gemenii vor accepta invitațiile primite, vor stabili totul împreună cu prietenii și nu vor înțelege de ce partenerul este nemulțumit. Doar nu-l exclude nimeni din programul zilei!

Iar faptul că lui nu îi cere nimeni părerea, e doar un „detaliu” nesemnificativ. Nativii singuri nu au chef de iubire, dar pot avea parte de aventuri.

Horoscop Oana Hanganu pentru Ziua Îndrăgostiților

Racii vor dori să stea acasă, la gura sobei sau în fotoliu, la televizor. Vor prefera să vadă un film bun, să își sune părinții, să depene amintiri, să răsfoiască albumul cu fotografii.

Nu vor avea chef de plimbare, petreceri sau musafiri, ci se vor bucura de prezența persoanei iubite. Racii singuri se pot îndrăgosti de cineva din străinătate.

Leii, singuri sau nu, vor avea parte de pasiune. În plus, vor primi și declarații, și cadouri. Singuri sau nu, vor fi în centrul atenției oriunde vor merge, iar  tentațiile nu vor lipsi.

Dacă cedează, trebuie să știe că, oricât de discreți ar fi,  adevărul se va afla. Mai ales dacă un „prieten binevoitor”  îl va informa pe partener! Mai bine nu ar risca…

Fecioarele vor dori să discute cu partenerul despre viitorul relației  și vor cere dovezi de iubire. Dar nu vor renunța la spiritul critic și printre cuvinte frumoase și declarații, vor strecura și  reproșuri.

În cuplurile „cu vechime”, astfel de „abordări” pot fi trecute cu vederea, dar în cele aflate la început de drum…nu prea!

Horoscop Oana Hanganu pentru Ziua Îndrăgostiților

Balanțele vor pleca într-o călătorie sau vor descoperi, împreună cu persoana iubită, farmecul altor culturi.

O expoziție de artă, un spectacol sau chiar vizionarea unui documentar pot fi, pentru acești nativi, momente cheie din programul zilei. Balanțele singure se pot îndrăgosti, dar se vor retrage rapid, pe motiv că „nu vor să se complice”.

Scorpionii își vor răsfăța partenerul cu daruri de Dragobete, sperând să fie tratați în același fel. Din păcate, mulți nativi vor fi dezamăgiți de atitudinea persoanei iubite sau de darul primit.

În consecință, își vor oferi, singuri, cadourile visate. Chiar cu riscul de a șubrezi serios bugetul familiei și de a provoca tensiuni în cuplu, în zilele următoare.

Săgetătorii vor avea de rezolvat o problemă urgentă legată de casă, iar asta le va da peste cap planurile făcute pentru Ziua Îndrăgostiților, spre dezamăgirea partenerului.

Dar bine că e weekend și nativii vor avea timp să remedieze totul! O călătorie în doi va fi cea mai bună soluție. Săgetătorii singuri se vor distra împreună cu prietenii. 

Horoscop Oana Hanganu pentru Ziua Îndrăgostiților

Capricornii se vor gândi prea mult la carieră și prea puțin la iubire, chiar dacă Ziua Îndrăgostiților poate aduce motive de mulțumire în cuplu sau oportunități sentimentale pentru nativii singuri.

S-ar putea ca un proiect sau o afacere să le capteze întreaga atenție. Abia spre seară își vor surprinde partenerul cu dovezi de iubire.

Vărsătorii singuri vor întâlni, prin intermediul prietenilor, persoane speciale, care le vor stârni interesul. Chiar dacă se vor lasă duși de val, nu-și vor face iluzii.

Nativii care au, deja, o relație, vor fi atenți și generoși. Unii dintre ei chiar vor exagera cu cheltuielile, pentru că vor dori să-și demonstreze și în acest fel, sentimentele.

Peștii singuri visează la o iubire ideală, iar dacă se îndrăgostesc, „văd  viața în roz”, ignorând detaliile care nu le plac. Din acest motiv, se vor certa cu familia, care nu le va apreciază alegerea.

Nativii care au, deja, o relație, vor avea parte de armonie. Dar, dacă relația este la inceput, ar fi bine să nu facă planuri și în numele partenerului!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top