Connect with us
horoscop oana hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu: Ce se întâmplă cu lumea și liderii lumii în Anul Câinelui de Pământ

Horoscop Oana Hanganu. Lumea și liderii lumii în Anul Câinelui de Pământ.

Comunicare și corectitudinea vor fi absolut necesare în orice relație. Siguranța personală și securitatea națională vor fi prioritate. Adevărul va fi rostit fără menajamente, chiar dacă nu va fi, întotdeauna, „politically correct”.

Potrivit astrologiei chineze, 2018 este un dominat de elementul Pământ, ceea ce înseamnă interes special acordat agriculturii, mineritului, tranzacțiilor imobiliare, dar mai ales securității teritoriului național.

Acest din urmă aspect este accentuat și de semnul zodiacal care patronează anul. Este vorba de Câine. Iar câinele își apără teritoriul. Lumea va investi, așadar, în sistemele de apărare națională și de securizare a granițelor.

Religia, spiritualitatea, educația și cercetările în domeniile medicină, chimie și biologie, precum și protejarea mediului înconjurător vor fi, de asemenea, priorități în 2018.

Comunicare și corectitudinea vor fi absolut necesare în orice relație sau parteneriat, iar  valorile tradiționale vor primi o puternică susținere din partea societății.

Câinele este un „detectiv” înnăscut, iar în anul pe care îl patronează, multe mistere vor fi deslușite și multe cazuri de corupție vor fi aduse în atenția publicului. Adevărul va fi rostit fără menajamente, chiar dacă nu va fi, întotdeauna, „politically correct”.

Câinele nu este solitar, ci are nevoie de un grup în care să se simtă în siguranță. Și aceste caracteristici se vor regăsi în anul patronat de Câinele de Pământ.

În 2018 familia, echipa, cercul de prieteni, comunitatea, neamul, țara vor deveni foarte importante pentru orice individ,  iar schimbările în domeniile protecției sociale vor fi prioritățile anului pentru guvernele din multe țări.

Donald Trump – Vladimir Putin

În ceea ce-i privește pe liderii lumii, este foarte interesantă, și din perspectivă astrologică, relația dintre Donald Trump și Vladimir Putin.

Donald Trump este născut sub semnul Câinelui de Foc, iar Vladimir Putin este Dragon de Apă.

În astrologia chineză, cele două zodii sunt în conflict. Relația dintre cei doi lideri va trece, în 2018, prin multe momente critice.

Pe de o parte, Anul Câinelui de Pământ 2018 va fi anul lui Donald Trump, pentru președintele american este născut în 1946, care a fost Anul Câinelui de Foc.

Pe de altă parte, provocările nu vor lipsi. În Teoria celor 5 elemente care stă la baza astrologiei chineze, Focul produce Pământ, iar în acest proces, focul se consumă și trebuie întreținut.

Donald Trump, ca orice alt nativ Câine de Foc, trebuie să-și evalueze cu atenție resursele și aleagă cu mare grijă bătăliile în care se implică. În tot acest timp, trebuie să aibă mare grijă de familie, pentru că aici vor fi tentați adversarii să îl atace.

În ceea ce îl privește pe Vladimir Putin, 2018 va fi un an provocator, pentru că, în astrologie, Dragonul (zodia sa) și Câinele (zodia care patronează anul) sunt dușmani.

Dar chinezii consideră că Dragonul este cel mai puternic semn zodiacal, iar nativii Dragon pot câștiga orice bătălie.

În 2018, ca orice Dragon de Apă, Vladimir Putin trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. În plus, trebuie să își evalueze cu atenție colaboratorii foarte apropiați pentru că aici vor fi tentați adversarii să îl atace și de aici pot veni trădările.

În relația Trump -Putin, trebuie remarcat faptul ca zodiile celor doi au ca element propriu Pământul. În astrologia chineză, Bivolul, Dragonul, Oaia și Câinele sunt considerate zodii de Pământ.

În cazul lui Donald Trump, elementului Pământ i s-a asociat elementul care s dominat anul care s-a nascut: Focul. În cazul lui Vladimir Putin, elementului zodiei i s-a asociat cel care a dominat anul în care s-a născut: Apa.

Iar relația Foc-Apă este una conflictuală, distructivă. Dar, important este că elementul de bază al zodiilor lor este același.

Dacă D.Trump și V.Putin vor pune preț pe valorile asociate elementului Pământ din astrologie, relația distructivă va deveni una constructivă, iar lumea nu va avea decât de câștigat. Comunicarea și onestitatea sunt două dintre aceste valori.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu. Sănătatea în Anul Câinelui de Pământ, ce organe sunt vulnerabile

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru luna martie 2018. Vor fi 10 evenimente astrologice majore!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top