Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - BERBEC. Previziuni detaliate pentru nativii Berbeci în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 – BERBEC

Berbecii nu au prejudecăți în amor, dar nici tăria de a rezista tentațiilor. În viața profesională,, au protectori și noroc.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Berbec anunță posibile schimbări în plan relațional, chef de aventură și interes pentru călătorii.

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Din 22 noiembrie, Berbecii își vor face planuri de vacanță, iar mulți nativi vor avea oportunități nesperate de a călători, fie în interes profesional, fie doar „de plăcere”. Aceștia din urmă vor face rost de bani în mod surprinzător, pentru că vor beneficia de ajutorul și generozitatea celor dragi.

În 22 noiembrie Soarele va intra în Săgetător și le va aduce Berbecilor nu doar șansa de a călători, ci și dorința de a studia, de a se perfecționa profesional sau de a afla mai multe despre cultura sau istoria altor țări.

De fapt, vești bune în acest sens pot să apară chiar din primele zile ale săptămânii, când Berbecii pot primi o invitație-surpriză sau pot întâlni o persoană care le va deschide, ulterior, multe uși.

S-ar putea ca unele vești să îi ia prin surprindere, dar intuiția le va spune cum e mai bine să reacționeze.
A doua parte a săptămânii va fi mai tensionată, iar Berbecii ar trebui să evite orice discuție „aprinsă” cu șefii sau cu reprezentații unor instituții.

În weekend, Berbecii pot pleca într-o călătorie sau pot primi vizita neașteptată a cuiva de departe.
Weekend-ul 25-26 noiembrie este potrivit și pentru stabilirea unor detalii legate de vacanță sau chiar pentru achiziționarea unor bilete, mai ales dacă Berbecii vor să își petreacă Sărbătorile în străinătate.

În 3 decembrie, Mercur va intra în mers retrograd chiar în casa Străinătății din astrograma lor, unde va rămâne până în prag de Crăciun și ar putea aduce tot felul de complicații în această „zonă”. De aceea, nativii Berbec ar trebui să profite de ultima parte a lui noiembrie pentru a începe, într-un context astral favorabil, pregătirile pentru sfârșitul de an.

În plan relațional, întreaga săptămână a Berbecilor va fi influențată de aspectul armonios dintre Venus și Pluton, care îi va face mai pasionali și mai atrăgători, mai dornici de „explorare a tabu-urilor” în relații, dar și mai „vulnerabili” și mai receptivi la tentații amoroase.

În plan financiar, norocul le va surâde în continuare, iar proiectele profesionale vor fi încununate de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top