Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Săgetător

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător. Săgetătorii fac schimbări în cercul de prieteni. Unii nativi vor renunța la un prieten, la cererea persoanei iubite. Ulterior, vor reveni asupra deciziei.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă plină de noroc pentru nativi, atât în plan profesional, cât și în iubire, dacă aceștia vor ști să valorifice șansele aduse de Mercur retrograd.

Mercur retrograd nu aduce doar încurcături, piedici sau pierderi, ci și o mulțime de șanse. Aflat, acum, în Săgetător, îi poate ajuta pe nativii născuți în această zodie să facă schimbări importante și pozitive în viața lor.

În prima parte a săptămânii, schimbările pot viza cercul de prieteni sau grupul de colaboratori foarte apropiați. Pentru unii nativi, o astfel de schimbare poate reprezenta transformarea unei prietenii într-o poveste de iubire.

Pentru alții, transformarea unui coleg într-un prieten.

În unele cazuri, însă, se poate ajunge și la despărțirea de un prieten, la cererea insistentă a persoanei iubite. În acest ultim caz, nativilor li se recomandă prudență.

La sfârșitul anului, ei vor reveni asupra deciziei de acum, iar prietenia se va reface, dar nimic nu va mai fi la fel ca înainte.

Ziua de joi va fi mai potrivită pentru odihnă și relaxare decât pentru mari decizii sau schimbări, dar conjuncția formată vineri, între Venus și Mercur retrograd va dinamiza casa Personalității nativilor Săgetător și îi va motiva să iasă în lume, să comunice, să socializeze, să îi cucerească pe cei din jur cu farmecul lor.

Pe cei singuri, îi va motiva să facă și noi cuceriri sentimentale, bazându-se pe cuvintele bine alese, ca pe niște arme de seducție redutabile.

În weekend, Săgetătorii vor avea chef de distracție alături de persoana iubită sau, după caz, se vor îndrăgosti la prima vedere, în timpul unui eveniment la care vor lua parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top