Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion. Scorpionii pot promova un examen dificil sau pot câștiga o importantă competiție pentru că inspiră autoritate și profesionalism.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2017 pentru zodia Scorpion anunță oportunități financiare și le cere nativilor să se mobilizeze pentru a nu le rata, zilele de luni și marți fiind cele mai provocatoare în acest sens.

Scorpionii nu vor fi în formă maximă nici luni, nici marți, iar nevoia de odihnă și liniște va fi mai mare decât dorința de succes. Marți, 12 decembrie, stress-ul își va spune cuvântul, iar mulți nativi vor provoca o ceartă de la un fleac.

În a doua parte a zilei de miercuri, 13 decembrie, Luna va intra în zodia lor și, împreună cu Marte (aflat tot în Scorpion) îi va ajuta pe Scorpioni să își revină, să aibă nu doar energie, ci și ambiție și spirit de competiție.

În cursul zile de joi, 14 decembrie, Scorpionii vor fi ajutați, în relațiile cu cei din jur, de aspectele armonioase pe care Luna le va forma cu Neptun și Jupiter. Acestea vor influența în special relația de cuplu, în care va domni pacea, afecțiunea și romantismul.

Scorpionii singuri se vor simți atrași de persoane romantice și sensibile, chiar dacă nu vor face, acum, niciun pas și mai ales nicio declarație și nimeni nu va putea bănui ce e în sufletul lor.

De altfel, Scorpionii sunt interesați de secretele altora, dar foarte discreți și atenți când e vorba de secretele lor.

Vineri, 15 decembrie, Scorpionii care au de susținut un examen sau un test important, vor obține rezultate mai bune decât cele așteptate.

Luna și planeta Pluton le va accentua imaginea de oameni cu autoritate și bine pregătiți, Marte (aflat în zodia lor din 9 decembrie)  le va spori încrederea în forțele proprii, iar Jupiter (aflat în zodia lor din 10 octombrie) le va purta noroc.

În weekend, Luna va ajunge în casa Banilor din astrograma Scorpionilor și va forma aspecte favorabile atât cu Mercur, planeta Afacerilor, cât și cu Venus, planeta Iubirii.

În consecință,  Scorpionii vor primi bani în baza unei înțelegeri mai vechi și vor cheltui acești bani pe cadouri pentru cei dragi (în special pentru copii). Sau vor folosi banii primiți pentru a pleca în vacanță alături de partener și de copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top