Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii trebuie să evite certurile. Altfel, ratează șansa de a fi sprijiniți financiar pentru proiectele personale. În cuplu, gelozia provoacă probleme.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie 2017 pentru zodia Berbec anunță o perioadă interesantă, din care nu vor lipsi șansele în plan financiar și sentimental, dar și riscul de tensiuni și conflicte, cauzate de gelozie, orgoliu sa dorința de a domina.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Berbecii încep săptămâna cu dreptul: armonia dintre Venus și Jupiter se va regăsi, chiar de luni, în relațiile și parteneriatele nativilor.

Dar, în același timp, nu sunt excluse crizele de gelozie sau tendința nativilor de a domina în relația de cuplu sau de a avea ultimul cuvânt în colaborările profesionale.

Zilele de marți și miercuri pot fi provocatoare, iar riscul unor conflicte trebuie avut în vedere, mai ales că Marte, planeta Războiului se află în Balanță și în casa Parteneriatelor din astrograma Berbecilor.

Iar în cursul zilei de miercuri, va fi „în conjuncție” cu Luna aflată, de asemenea, în Balanță. Berbecii ar trebui să își păstreze calmul, să evite certurile și, dacă au reproșuri de făcut, să își aleagă cuvintele cu grijă.

Joi, opoziția dintre Lună și Uranus poate amplifica tensiunile pentru că „ieșirile” Berbecilor pot deranja multă lume.

Vineri, însă, Luna va fi în armonie cu Venus și vor aduce un plus de iubire și de noroc în viața Berbecilor. Chiar și a celor singuri: iubirea le poate da târcoale.

Dar adevărata schimbare se va petrece sâmbătă. Atunci va fi Lună Nouă în Scorpion, zodia transformării și a puterii. Tot atunci, se va face simțită și o energie cu importantă încărcătură spirituală, datorată planetelor Venus și Neptun.

Berbecii vor deveni mai conștienți de puterea lor personală și vor face alegeri cu efect pe termen lung. Unii vor dori mai multă putere financiară și vor face schimbările necesare, făcând investiții sau solicitând (cu succes) credite și burse de studii. Alții vor avea parte de cadouri-surpriză ori vor beneficia, indirect, de creșterea veniturilor partenerului de viață.

Și planeta Venus în Scorpion le va aduce noroc la bani prin alții, dar le va aduce și schimbări în iubire. Poate fi vorba de mai multă implicare și dăruire în cuplu, dar și de posibile tentații amoroase.

Sfârșitul săptămânii va fi marcat de un aspect tensionat între Marte și Pluton, care le va cere multor nativi să își (re)stabilească prioritățile si să refacă echilibrul dintre carieră și viața personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top