Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii sunt remarcați de persoane importante. Astrele îi ajută să se află în locul potrivit, la momentul potrivit.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă în care nativii își pot extinde cercul social, rețeaua profesională și grupul de prieteni adevărați.  

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Astrele îi vor ajuta pe Capricorni să fie „în locul potrivit, la momentul potrivit” pentru a întâlni persoanele potrivite, astfel ca planurile și dorințele lor să se transforme în realitate. De asemenea, internetul va juca un rol major în schimbarea vieții multor nativi Capricorn.

Norocul le va surâde chiar de luni, când Venus și Jupiter vor dinamiza casa Prietenilor din astrograma Capricornilor. Ar fi bine ca nativii să onoreze invitațiile primite pentru vor fi în centrul atenției, își vor face noi prieteni și vor fi remarcați de persoane importante.

Pentru unii nativi, într-un astfel de context poate să apară și iubirea, chiar dacă, la început ea va părea o simplă prietenie.

Mijlocul săptămânii va aduce un nou prilej de socializare, de întâlnire cu prietenii și de stat la taclale până târziu, dar vineri, atenția și energia Capricornilor ar trebui să se îndrepte către profesie pentru că au toate șansele să obțină succesul dorit.

Astrele le recomandă Capricornilor să își facă ordine în relațiile de prietenie și să renunțe la le care au un impact negativ asupra lor sau asupra carierei lor. Un moment perfect pentru astfel de decizii va fi Luna Nouă din data de 18 noiembrie.

Luna Nouă va avea loc în casa Prietenilor din astrograma Capricornilor și va aduce multe schimbări. Dar va aduce și vești legate de noi proiecte pe care Capricornii ar putea să le dezvolte împreună cu prietenii sau cu persoane cunoscute pe internet.

S-ar putea ca unele decizii luate de Capricorni să nu fie pe placul tuturor, iar în cursul zilei de duminică există riscul unor reproșuri sau chiar certuri. Dar acestea pot fi evitate dacă nativii nu răspund la provocări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top