Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii investesc în propria persoană și, dacă e cazul, se pot vindeca se teama de a călători, de a iubi și de a-și schimba destinul.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Pești anunță o perioadă în care norocul poate veni de peste mări și țări, dorința de a călători le poate fi îndeplinită, iar setea de cunoaștere și interesul pentru dezvoltare personală vor avea sprijinul astrelor.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Schimbări majore se pot petrece în viața nativilor Pești chiar luni, când Venus și Jupiter vor aduce un plus de energie și de noroc în așa-numita casă a Străinătății din astrograma lor.

Peștii se pot îndrăgosti de cineva care locuiește în altă țară sau care, prin experiența de viață sau educație și cultură, poate avea rolul de mentor pentru ei.  De asemenea, Venus și Jupiter pot aduce soluții de-a dreptul miraculoase pentru nativii care își doresc de mult timp să călătorească, dar nu au resurse financiare suficiente.

Mijlocul săptămânii va fi, de asemenea, plin de noroc pentru Pești. Neptun, aflat în zodia lor va acționa împreună cu Venus și îi va ajuta să întâlnească oameni care le pot schimba destinul.

Vineri, invitația venită de la un prieten care locuiește în străinătate sau șansa de a participa la un eveniment internațional vor aduce multă bucurie în sufletul nativilor.

Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion. Pentru Pești, aceasta va aduce noi experiențe, care îi vor ajuta pe nativi să se schimbe și să își transforme viața. Acum ei pot pleca într-o călătorie. Dacă sunt singuri, în această călătorie își pot întâlni sufletul-pereche. Acum pot urma un curs care le va schimba, ulterior, cariera. Acum este o perioadă potrivită pentru ca Peștii să investească în propria persoană și în propria fericire.

Pentru mulți nativi, acum e momentul în care ei pot să se vindece de teama care îi împiedică să călătorească, să iubească sau să își schimbe destinul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top