Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii se pot detașa de trecut, deși foste iubiri încearcă să se întoarcă în viața lor. În plan peofesional se pregătesc de mari schimbări.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă favorabilă relaxării, planurilor și găsirii de parteneri, finanțe și protectori pentru proiectele și planurile ce ar trebui lansate în decembrie, când va fi Lună Nouă în Săgetător.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Tot acum, nativii se pot detașa sau vindeca de trecut, pot renunța la obiceiuri sau comportamente auto-distructive sau pot găsi soluții la probleme amânate de prea multe ori, inclusiv în plan sentimental.

Iubiri din trecut pot să apară, din nou, în viața Săgetătorilor sau tentația unor aventuri poate pune în pericol actuala relație. Sau vechi atitudini față de persoana iubită sau față de proprii copii au nevoie de o radicală schimbare pentru a „vindeca” relațiile sau pentru a consolida armonia din familie.

Ziua de luni este semnificativă în acest sens. Atunci, Venus, planeta Iubirii și Jupiter, planeta care îi patronează pe Săgetători, își vor pune amprenta asupra casei Trecutului și Secretelor din astrograma Săgetătorilor.

La mijlocul săptămânii, Venus și Neptun vor aduce un alt moment de iertare în familia Săgetătorilor și de rezolvare a unui conflict sa a unei probleme care a izbucnit din cauza unor secrete scoase la lumină.

Vineri, relațiile Săgetătorilor cu prietenii ar putea trece printr-un proces asemănător, dar s-ar putea ca unii nativi să renunțe la prieteni care i-au dezamăgit.

Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion iar pentru Săgetători, acesta este un moment perfect pentru renunțare la resentimente, la amintiri dureroase și la tot ceea ce ar putea să le „saboteze” succesului. E un moment potrivit pentru noi proiecte care acum trebuie pregătite cu discreție și dăruire. În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător și multe se vor schimba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top