Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: CAPRICORN – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: CAPRICORN – Oana Hanganu. Capricornii pun pe primul plan dorințele și interesul partenerului. Cei singuri se întorc la o fostă iubire sau se implică într-o relație sentimentală secretă.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Capricorn pune accent pe viața sentimentală a nativilor și pe oportunitățile profesionale care vor apărea chiar în prag de Sărbători.

Intrarea planetei Venus în zodia Săgetător, în data de 1 decembrie, va accentua sensibilitatea nativilor Capricorn, tendința de a pune dorințele și interesul partenerului pe primul plan pentru a merita iubirea acestuia sau idealizarea perioadei de început a relației.

Venus în Săgetător poate readuce, în viața Capriconilor, o fostă iubire, ìn special după data de 3 decembrie, când Mercur, planeta Comunicării, va intra în Săgetător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Capricornilor.

Pentru unii nativi Capricorn, tandemul Venus-Mercur retrograd în casa Secretelor poate aduce o aventură sentimentală sau o relație de iubire ținută „departe de ochii lumii”.

Pentru alții, „tandemul” amintit poate însemna și pregătirea, cu discreție, a unor proiecte creative care vor fi lansate, cu succes, în preajma Crăciunului.

Mercur retrograd îi ajută pe Capricorni să „își întindă antenele”, să primească informații confidențiale, să găsească protectori care să îi sprijine, ulterior, din umbră.

Săptămâna se va încheia cu un eveniment important, care va influența sectorul profesional din astrograma Capricornilor. Este vorba de Luna Plină din data de 3 decembrie, care va avea loc zodia Gemeni.

Luna Plină din 3 decembrie le va aduce vești bune legate de un proiect profesional sau o nouă șansă pe care o vor fructifica la începutul anului viitor.

De asemenea, Luna Plină din 3 decembrie le va aduce vești sau îi va ajuta să facă alegeri importante privind sănătatea și stilul lor de viață, cu atât mai mult cu cât în zodia Capricorn se află, încă, Pluton, planeta Transformării.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top