Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: LEU – Oana Hanganu

Leii au parte de schimbări în cercul de prieteni. Pentru unii nativi, asta înseamnă că o veche prietenie se poate transforma într-o neașteptată poveste de iubire. Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: LEU – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Leu pune accentul pe viața sentimentală a nativilor, pe relația acestora cu copiii, da și pe schimbările care pot să apară în cercul social al nativilor.

Viața sentimentală a Leilor va primi un puternic „impuls” în data de 1 decembrie, când Venus, planeta Iubirii, va intra în Săgetător și în casa Iubirii și a copiilor din astrograma generală a zodiei Leu.

Venus va rămâne în Săgetător până în prima zi de Crăciun și, pentru unii nativi, va aduce noroc în dragoste, iar pentru alții, armonie în relațiile cu copiii sau șansa de a deveni părinți.

Venus în Săgetător poate accentua dorința nativilor de a cuceri și de a se lăsa cuceriți, flirturile, idilele și iubirile la prima vedere condimentându-le viața, în această perioadă.

Din 3 decembrie, Mercur, planeta Comunicării, își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și, până în 23 decembrie, va provoca tot felul de probleme în domeniile pe care le patronează (comunicare, afaceri, călătorii).

Până în 3 decembrie, însă, Mercur va spori cheful de socializare a Leilor, va favoriza transformarea unor hobby-uri îm afaceri sau îi va îndemna pe nativi să călătorească împreună cu persoana iubită.

Iar Leii singuri care pleacă în călătorie în minivacanța de 1 decembrie se pot întoarce acasă proaspăt îndrăgostiți! S-ar putea să se îndrăgostească de un prieten sau de cineva din anturajul profesional!

Luna Plină din 3 decembrie va avea loc în zodia Gemeni și va aduce, pentru Lei, schimbări în cercul de prieteni, iar planeta Venus, aflată în zodia opusă, ar putea transforma o relație de prietenie într-o poveste de iubire.

Dar Luna Plină din 3 decembrie poate aduce și vești bune legate de succesul unui proiect la care Leii au lucrat cu un grup de prieteni sau îi poate inspira pe nativi să se gândească la o nouă afacere. Însă, pentru transformarea planurilor în realite, nativii ar trebui să aștepte până ce Mercur va reveni la mersul direct (23 decembrie).

Tot Luna Plină din 3 decembrie le poate aduce nativilor Leu invitația de a se alătura unei organizații profesionale importante sau succes deosebit în promovarea sau în afacerile on line.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top