Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SAGETĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: SĂGETĂTOR – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: SĂGETĂTOR – Oana Hanganu. Săgetătorii sunt în centrul atenției și tocmai de aceea tebuie să își aleagă cu grijă cuvintele. Venus le poartă noroc, dar Mercur retrograd le joacă feste.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă excelentă pentru nativi, atât în plan personal, cât și profesional. Din 3 noiembrie, însă, Mercur retrograd poate provoca probleme de comunicare sau în călătorii.

Până în 3 noiembrie Mercur îi va ajuta pe Săgetători în relațiile cu cei din jur și în afaceri, iar Soarele, aflat în zodia lor, le va spori farmecul personal.

În ziua de 1 decembrie, în Săgetător va ajunge și planeta Venus, un aliat de nădejde pentru nativii care doresc să își consolideze relația de cuplu, dar și pentru cei care își caută jumătatea.

Venus va rămâne în Săgetător până în 25 decembrie, sporind magnetismul nativilor, succesul lor în dragoste și popularitatea, în timp ce Saturn le „va aminti” de responsabilități și de maturitatea de care trebuie să dea dovadă.

În 3 decembrie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și, până în 23 decembrie, când va reveni la mersul direct, va provoca probleme și domeniile pe care se patronează (comunicare, călătorii, afaceri).

Acest tranzit le cere Săgetătorilor prudență în călătorii, calcularea corectă a efectelor pe care vorbele rostite le au asupra celor din jur, amânarea cumpărăturilor importante (gen mașină sau casă) până după Crăciun și verificarea cu maximă atenție a documentelor pe care trebuie să le semneze.

Dar, Mercur retrograd și Venus, planeta Iubirii, îi vor ajuta pe Săgetători să anuleze vechi tensiuni și conflicte și să refacă, să ia sau să relanseze afaceri sau proiecte la care au renunțat în trecut, din diferite motive.

Chiar și în cuplu, Mercur retrograd și Venus vor favoriza anularea unor mai vechi resentimente sau tensiuni, iar un moment excelent în acest sens va fi Luna Plină din data de 3 decembrie. Aceasta va avea loc în zodia Gemeni și în casa Mariajului și a parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor.

Pentru Săgetătorii singuri, Luna Plină le va aduce dacă nu șansa unei întâlniri semnificative, măcar mai mult realism în „creionarea” portretului partenerului ideal.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top