Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: SCORPION – Oana Hanganu

Scorpionii primesc bani, dar cu întârziere sau trebuie să achite niște restanțe. Din fericire, se pot baza pe partenerul de viață sau pe un partener de afaceri.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Scorpion anunță câștiguri suplimentare, dar și cheltuieli pe măsură, în special pentru a-i răsfăța pe cei dragi. În plan sentimental, nativii vor pune preț pe independența personală și pe relația de prietenie cu partenerul de viață.

În primele zile ale săptămânii, planeta Venus va fi prezentă, alături de Jupiter, în Scorpion, atrăgând iubirea în viața celor singuri sau refăcând armonia în relațiile de cuplu.

Din 1 decembrie, Venus va intra în Săgetător și în casa Banilor din astrograma Scorpionilor și le va aduce nativilor mai mulți bani, dar îi va face mai cheltuitori.

În general, însă, nativii Scorpion vor cheltui mai mult pentru a-i răsfăța pe cei dragi decât pentru a investi în propria persoană.

Din 3 decembrie, tot în Săgetător, va începe tranzitul retrograd al planetei Mercur, iar pentru Scorpioni, acesta poate aduce întârzieri în încasarea unor sume cuvenite sau primirea unor sume de bani mai mici decât cele anticipate sau stabilite. De aici, necesitatea unor renegocieri sau izbucnirea unor tensiuni ulterioare.

De asemenea, Mercur retrograd în casa Banilor poate însemna, pentru Scorpioni, obligația de a achita niște restanțe sau de a reface niște calcule în afaceri.

Din fericire pentru unii nativi, partenerul de viață sau cel de afaceri îi va ajuta financiar, în jurul zilei de 3 decembrie, când va fi Lună Plină în zodia Gemeni și în casa Banilor altora sau a avantajelor obținute prin intermediul altora, din astrograma Scorpionilor.

Aspectele astrologice amintite pot însemna și ajutor nesperat pe care Scorpionii îl vor primi pentru respectarea unor drepturi financiare sau patrimoniale sau primirea unui credit ori a unei alte finanțări.

În plan personal, Scorpionii vor pune mai mult preț pe libertatea partenerilor în relația de cuplu, iar la serviciu, se vor împrieteni cu colegi cărora le vor câștiga încrederea și în care vor simți că pot avea încredere. Mai mult, acești noi prieteni îi vor ajuta, în prima parte a anului viitor, să aibă succes în carieră.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top