Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - VĂRSĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii primesc vești care le pot schimba părerea despre un prieten. În plan personal, Luna Plină vine cu împliniri sau cu oportunități sentimentale.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii, pe oportunitățile din carieră, dar și pe schimbările care pot să apară în viața lor sentimentală.

În prima parte a săptămânii, Vărsătorii au succes la actualul loc de muncă, sunt promovați sau primesc responsabilități suplimentare, iar cei care își caută un job, pot primi oferte interesante. Iar toate aceatea, datorită prezenței planetei Venus alături de Marele Benefic Jupiter în zodia Scorpion și în casa Carierei din astrograma lor.

În ziua de 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetător,unde va rămâne până la Crăciun și va dinamiza sectorul social din astrograma Vărsătorilor. Apar noi prieteni, noi invitații la evenimente în care nativii se vor bucura se popularitate și succes, noi șanse de a se promova și de a fi mai respectați în comunitate sau în domeniul în care activează.

Tot datorită prezenței lui Venus în Săgetător, Vărsătorii singuri își pot întâlni sufletul-pereche prin intermediul unui prieten.

Prietenii vor juca, în continuare, un rol important în viața nativilor Vărsător, dar Mercur retrograd din 3 decembrie va provoca tensiuni în relația cu aceștia, tensiuni care vor porni de la neînțelegeri și probleme de comunicare, iar în unele cazuri, de la probleme financiare.

Nu sunt excluse nici situațiile în care Vărsătorii vor primi anumite informații care le vor schimba părerea despre un prieten sau chiar vor duce la „stingerea” prieteniei respective. Dar înainte de a lua orice decizie, nativii ar trebui să verifice toate informațiile și să se asigure că acestea sunt adevărate.

Un alt eveniment astrologic important care va încheia, de altfel, săptămâna,va fi Luna Plină din data de 3 decembrie. Aceasta va avea loc în zodia Gemeni și va aduce împliniri și bucurii în relația de cuplu, iar pentru unii Vărsători, vești privind o sarcină sau de nașterea unui copil.

Pentru nativii singuri, Luna Plină din 3 noiembrie poate aduce o „oportunitate sentimentală” care le va schimba, în bine, viața, în prag de Sărbători.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top