Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Balanță- Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu.Balanțele au parte de sensibilitate și romantism în plan sentimental. În plan profesional, mulți nativi se îndreaptă spre colaborări sau proiecte mai interesante și mai profitabile.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să își păstreze calmul și să nu spună chiar tot ce gândesc, așa cum le-ar putea îndemna prezența planetelor Mercur și Uranus în zodia Berbec și în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.
Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu

Mai mult, în cursul zilei de luni, 7 mai, planeta Mercur formează un aspect tensionat cu planeta Pluton, aflată în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor. Acest aspect poate provoca tensiuni între nativi și rude sau poate diminua talentul diplomatic al nativilor și dorința lor de pace și echilibru în cazul în care au de apărat interesele familiei sau un drept patrimonial.

Pentru relația de cuplu, prezența Lunii în casa Iubirii încă de luni, înseamnă sensibilitate și romantism, iar armonia dintre aceasta și planeta Venus va influența în mod pozitiv viața sentimentală a nativilor (inclusiv a celor singuri).

Ziua de miercuri, 9 mai, va aduce provocări în plan financiar, așa că Balanțele care trebuie să facă investiții în afaceri sa cumpărături pentru casă vor fi nevoite să amâne totul până în weekend sau să găsească soluții de moment.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Balanțelor, în aspect favorabil cu Marele Benefic aflat în ”casa Banilor”. Astfel, zilele de miercuri și joi vor fi favorabile pentru găsirea unui loc de muncă, pentru obținerea unei promovări sau pentru implicarea nativilor în proiecte mai interesante și mai profitabile.

În ziua de vineri, 11 mai, Luna va intra în zodia Berbec și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Balanțelor, unde se află și planetele Mercur și Uranus.

Dar aspectele tensionate formate, sâmbătă, de Lună și Saturn și de Mercur și Marte vor afecta relația de cuplu. Conflictele vor fi legate de responsabilitățile fiecăruia dintre parteneri în familie sau de probleme administrative.

Săptămâna se va încheia într-o notă pozitivă pentru că Mercur va intra în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor și le va purta noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top