Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii atrag norocul doar dacă știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu, un comision mai consistent sau o promovare.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să aleagă cu atenție momentele în care vor să își exprime opiniile și partenerii de dialog, să evite conflictele cu persoane cu putere de decizie și, în cuplu, să nu readucă în discuție probleme din trecut.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu

Săptămâna va începe cu un aspect tensionat de ”careu” între planetele Mercur și Pluton, aspect care poate afecta cariera sau statutul profesional al nativilor, dacă aceștia contrazic pe toată lumea fără să aibă argumente solide, încalcă reguli sau nu își îndeplinesc la timp sarcinile care le-au fost trasate sau dacă încearcă să încalce ori să modifice deciziile luate de șefii lor.

Ziua de marți, 8 mai, poate veni cu dezamăgiri legate de prietenii care nu sunt de acord cu ideile originale sau cu atitudinea rebelă și impulsivă a nativilor, dar și cu invitații la evenimente interesante sau cu succes și profit din activități online.

Mijlocul săptămânii le va aduce noroc financiar nativilor care știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu sau un comision mai consistent.

Vineri, 11 mai, va fi o zi foarte bună pentru cei care vor să refacă un proiect personal sau să reia legătura cu foști colaboratori. Tot vineri, Luna va intra în zodia Berbec și va accentua ambiția nativilor.

În weekend, însă, ambiția le poate juca feste nativilor dacă este exagerată sau însoțită de orgoliu și de impulsivitate. Șansele în carieră nu lipsesc în această perioadă însă atitudinea și cuvintele nativilor sunt cele care aduc sau nu succesul.

Duminică, armonia dintre Luna aflată în zodia lor și planeta Iubirii, aflată în sectorul comunicării din astrogramă se va regăsi în relația Berbecilor cu persoana iubită.

Tot duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și, până în 30 mai, îi poate ajuta pe Berbeci să își pună în valoare spiritul întreprinzător și să își mărească veniturile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top