Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii vor să câștige mai mulți bani și își caută noi colaborări, dar toate acestea înseamnă mai puțin timp petrecut cu familia, iar reproșurile nu se vor lăsa așteptate.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Capricorn anunță un interes sporit al nativilor pentru creșterea veniturilor și succes pentru cei care își caută un job suplimentar sau încep o afacere personală, dar și relații armonioase cu partenerul de viață.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Luna se va afla în ”casa Banilor” din astrograma Capricornilor în primele 3 zile din săptămână, îndreptând atenția nativilor spre resursele personale și aducând șanse de câștig.

Totuși, s-ar putea ca această preocupare a nativilor să nu fie apreciată de toți membrii familiei pentru că ea implică, de regulă, mai puțin timp petrecut împreună sau absența nativilor de la anumite evenimente. Astfel de tensiuni sunt anunțate de aspectul tensionat dintre planetele Mercur și Pluton, care se va forma în cursul zilei de luni.

Miercuri, 9 mai, pot apărea tensiuni între Capricorni și persoana iubită, din cauza unor prieteni cărora nativii par să lea dea prea multă atenție. Tensiunile pot să apară și din cauza divergenței de opinii privind planurile de viitor, mai ales dacă acestea au în vedere un copil (eventual, o sarcină pe care nu amândoi partenerii o doresc).

În zilele de joi și vineri, Luna se va afla în zodia Pești și va influența sectorul Comunicării din astrograma Capricornilor, iar mulți intre ei vor primi invitații la evenimente care le pot schimba viața, deci e bine să le onoreze.

Sâmbătă, Luna va acționa, alături de planetele Mercur și Uranus, în sectorul Casei și al familiei din astrograma Capricornilor, aducând oferte avantajoase pentru cei care vor să cumpere o casă ori succes în afaceri de familie.

Duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și în ”casa Iubirii” din astrograma Capricornilor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Mercur aflat în semnul Taurului va aduce armonie și dinamism în viața sentimentală a Capricornilor, va influența în mod pozitiv relația acestora cu copiii și le va purta noroc nativilor care își vor transforma hobby-urile în afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top