Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele își asumă prea multe responsabilități la serviciu. Când se vor simți copleșite și vor încerca să se debaraseze de acestea, șefii sau colegii vor fi nemulțumiți.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Fecioară anunță șanse în plan profesional, dar și provocări în plan sentimental, în zilele de luni și marți, când nativii sunt mai impulsivi și mai critici decât de obicei sau își asumă responsabilități de care, ulterior, vor încerca să se ”debaraseze”.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Luna se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Profesiei din astrograma lor până în dimineața zilei de miercuri și în acest timp va ”patrona” relațiile de muncă nativilor și îi va face pe aceștia inventivi și originali.

Dar planetele Mercur și Uranus, în raport tensionat cu planetele din Capricorn, vor accentua spiritul critic al nativilor și dorința lor de perfecțiune, dar și tendința lor de a-și asuma prea responsabilități. După un timp, nativii se vor simți copleșiți și vor încerca să se debaraseze de acestea, dar vor provoca nemulțumirea șefilor sau colegilor.

În plan sentimental, aspectul tensionat dintre planeta Iubirii și planeta Neptun aflată în sectorul Mariajului din astrogramă se va regăsi și în relația de cuplu sau va aduce dezamăgiri în viața multor nativi care s-au îndrăgostit de curând și credeau că au întâlnit partenerul perfect.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în sectorul Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor, prezență care poate readuce armonia în viața nativilor care pun preț pe comunicare și, dacă sunt părinți, pun interesul copiilor pe primul plan.

Vineri, 11 mai, Luna va ajunge în zodia Berbec, unde va rămâne până la sfârșitul săptămânii. Aflată în Berbec, Luna va acționa împreună cu Mercur, planeta Comunicării și a călătoriilor și Uranus, planeta Surprizelor.

Astfel, pentru Fecioare, zilele de vineri și sâmbătă vor veni cu invitații, distracție și călătorii, dar și cu daruri de la partener.
În ziua de duminică, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii și le va aduce Fecioarelor oportunități profesionale în străinătate sau călătorii ori va accentua interesul acestora pentru diferite cursuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top