Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii își fac noi prieteni care le acaparează atenția și au un rol important în ajustarea unor proiecte personale. Sentimental, sunt atrași de persoane inventive, independente și misterioase.

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte dinamică, în care nativii își vor face mulți prieteni noi ”pe internet” sau cu ocazia unor evenimente la care vor lua parte. E vorba de persoane foarte originale și creative, care vor acapara atenția nativilor și ar putea pune în pericol vechile prietenii.

Acești noi prieteni vor avea un rol important și în schimbarea planurilor de viitor ale Gemenilor sau în ajustarea unor proiecte personale sau afaceri. Chiar și viața sentimentală a nativilor va deveni mai ”animată” datorită lor, iar unii Gemeni se vor îndrăgosti de persoane inventive, independente și misterioase ori pe care altădată le-ar fi considerat ”ciudate”.

Călătoriile în străinătate, relațiile cu persoane din alte țări sau interesul pentru studii și dezvoltare personală vor fi alte coordonate care vor influența zodia Gemeni în prima parte a săptămânii.

În relațiile de muncă, pot să apară și nemulțumiri, în special în ziua de miercuri, 9 mai când Gemenii ar putea fi nevoiți să repare greșelile unui coleg sau să refacă în întregime un proiect la care, până atunci, a lucrat altcineva. Nemulțumiți pot fi și Gemenii care negociază un contract sau susțin un interviu de angajare și află că salariul oferit este cu mult mai mic decât cel la care se așteptau.

Ziua de joi, 10 mai, le poate aduce Gemenilor confirmarea oficială a unui succes profesional, dar și posibile tensiuni în cuplu, din cauza partenerului care se simte neglijat.

Tensiunile pot să apară și vineri sau sâmbătă, din cauza geloziei mai mult sau mai puțin justificată a partenerului sau din cauza dorinței de independență și de ”spațiu personal” a nativilor.

Duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Pentru Gemeni, Mercur în zodia Taur poate însemna relansarea unor afaceri sau proiecte, întâlniri și negocieri discrete pentru planurile de viitor ale nativilor, ”jocuri de culise” și informații confidențiale pe care le nativii reușesc să le obțină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top