Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii sunt foarte ”demonstrativi” în iubire. Chiar și cei care se îndrăgostesc la prima vedere se grăbesc să facă daruri și declarații. În profesie, apar noi oportunități.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Săgetător anunță comunicare excelentă în cuplu, relații armonioase cu copiii și, începând de duminică, vești bune și schimbări în plan profesional.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Săgetătorii vor avea o agendă încărcată chiar de luni, când Luna se va afla în sectorul Comunicării, călătoriilor, negocierilor și afacerilor din astrograma lor. Dar tot luni, 7 mai, în cuplu, pot izbucni certuri din cauza banilor, așa că nativii ar trebui să amâne, câteva zile, cumpărăturile sau discuțiile despre bugetul familiei.

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu

În ziua de marți, 8 mai, Săgetătorii vor trebui să aplaneze tensiunile dintre părinți și persoana iubită sau dorința lor de a se muta într-o altă casă ori de a investi într-un imobil ar putea să îl nemulțumească pe partener.

Miercuri, 9 mai, Soarele va fi în opoziție cu Marele Benefic Jupiter, aspect care le recomandă nativilor să aibă pretenții realiste dacă merg la un interviu de angajare sau cer o mărire de salariu.

Zilele de joi și vineri vor fi dominate de prezența Lunii în zodia Pești, iar atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre casă și familie. Unii vor visa la casa ideală, alții vor face mai mult decât atât și își vor căuta (cu succes) noi colaborări pentru a-și suplimenta veniturile.

Sâmbătă, Luna va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor, alături de Mercur și Uranus și și va face pe nativi foarte creativi, spontani și ”demonstrativi” în iubire. Chiar și cei care se vor îndrăgosti la prima vedere nu vor ezita să facă declarații și daruri.

În ziua de duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și în sectorul Profesiei din astrograma Săgetătorilor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Mercur va favoriza negocierile nativilor în vederea obținerii unui job mai bun sau a unei promovări.
Pentru mulți nativi, Mercur aflat în zodia Taur poate aduce un job nou, care să implice foarte multe călătorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top