Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii primesc informații importante care îi ajută în carieră. În plan personal, banii vin dar sunt cheltuiți rapid sau apar situații neprevăzute, care duc la amânarea unei călătorii.

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Taur anunță schimbări pozitive, venituri suplimentare dar și posibile cheltuieli neașteptate sau care vor afecta serios bugetul personal.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

În prima parte a săptămânii, Taurii au succes în carieră și pot face schimbările dorite, pentru că Luna se va afla în sectorul Carierei din astrograma lor, iar Soarele, în semnul lor zodiacal.

Ziua de marți va fi cea mai norocoasă, pentru că, atunci, Luna va fi în armonie cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul lor financiar. Atunci vor primi bani, dar vor fi mai cheltuitori decât de obicei.

În cursul acestei săptămâni, Taurii trebuie să fie foarte atenți la informațiile pe care le primesc sau le află absolut întâmplător pentru că multe dintre ele îi pot ajuta să ia decizii corecte în afaceri sau profesie. Prezența planetelor Mercur și Uranus în sectorul Secretelor din astrograma lor poate favoriza astfel de situații.

Totuși, în ziua de luni, 7 mai, aspectul tensionat dintre Mercur și Marte, aflat în Capricorn, le cere Taurilor să nu vorbească prea mult despre proiectele personale sau să nu se lase atrași în discuții cu tentă de bârfă la adresa șefilor sau colegilor.

Tot luni ar putea să apară situații neprevăzute care să ducă la amânarea unei călătorii sau a unui eveniment, dar soluții pot fi găsite în seara zilei de marți sau și mai sigur în cursul zilei de miercuri.

Miercuri, 9 mai, Taurii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu un partener de afaceri sau colaborator, dar pot face planuri de vacanță împreună cu partenerul de viață.

Ziua de joi, 10 mai, poate aduce în viața Taurilor prieteni noi, iar cea de vineri, călătorii sau invitații la diferite evenimente.

Sfârșitul săptămânii va fi marcat de intrarea planetei Mercur în zodia Taur, eveniment astral care le va aduce nativilor oportunități profesionale și noroc financiar. Mercur va rămâne în zodia Taur până la data de 30 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top