Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Fecioară 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Fecioară 26 februarie – 04 martie 2018

Fecioarele primesc bani, dar nu sunt de acord cu cheltuielile făcute de partener. De aici, tensiuni în familie.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Fecioară anunță împliniri în plan personal și profesional, armonie în cuplu, dar și risc de deziluzii pentru nativii care își idealizează partenerii.

Fecioarele sunt foarte sensibile, chiar dacă de multe ori par exagerat de critice și de pretențioase, iar Luna Plină din noaptea 1/2 martie va accentua aceste aspecte.

Luna Plină va avea loc chiar în zodia lor și le va încuraja să își analizeze viața și să ia decizii importante, pe termen lung. Și, cum planeta care le patronează pe Fecioare (Mercur) se află în zodia Pești, multe dintre deciziile luate de nativi vor viza relațiile: relația de cuplu, relațiile de afaceri, de prietenie etc.

Iar asta pentru că zodia Pești patronează sectorul Parteneriatelor și al Mariajului din astrograma generală a Fecioarelor. La momentul de Lună Plină, în Pești se vor afla și planetele Venus și Neptun.

Iar toate astea le vor ajuta pe Fecioare să înțeleagă ce vor cu adevărat de la o relație și ce apreciază sau nu la un partener. Totuși, prezența planetei Iubirii în sectorul Mariajului le poate determina pe multe Fecioare să se sacrifice în numele iubirii.

Sfârșitul săptămânii va îndrepta atenția nativilor spre resursele financiare proprii, după ce Luna va intra în zodia Balanță și va activa cada Banilor din astrograma generală a Fecioarelor.

Dar aspectul tensionat format de Lună și Pluton, aflat în casa Iubirii, ar putea afecta relația nativilor cu partenerul sau copiii, eventualele tensiuni fiind  legate de bani. Mai exact de cheltuieli pe care nativii Fecioară nu le vor considera necesare sau urgente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top