Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Leu 26 - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Leu 26 februarie – 04 martie 2018

Leii au noroc: câștigă mai mulți bani din munca proprie și beneficiază  din plin de generozitatea partenerului.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Leu anunță noroc „cu carul” în plan financiar. Nativii câștiga și prin muncă proprie, dar și prin generozitatea altora.

Chiar dacă nu sunt în formă maximă în ziua de luni, nativii Leu acționează în forță începând de marți, când Luna ajunge în zodia lor, dar mai ales miercuri, când Luna va fi în armonie cu planeta Acțiunii, Marte, aflată în Săgetător.

Mijlocul săptămânii va fi, așadar, plin de acțiune pentru nativii care au și energie, și ambiție, dar și noroc.

Iar în noaptea de 1 spre 2 martie, Luna  Plină care va avea loc în zodia Fecioară  va dinamiza casa Banilor din astrograma Leilor.

Ei vor găsi noi surse de venit, vor primi salarii mai mari sau, și mai sigur, o serie de bonusuri și alte recompense. Iar asta pentru că în  favoarea lor va acționa și Micul Benefic Venus.

Venus se afla în semnul Peștilor și în „casa Banilor altora” din astrograma lor și le poate aduce nu doar cadouri, premii sau comisioane, ci și vesti bune privind finanțele partenerului de viață.

La sfârșitul săptămânii, Luna se va muta în zodia Balanță, armonizand comunicarea nativilor în cuplu și sporind cheful nativilor pentru călătorii și distracție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top