Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Berbec

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Berbec 26 februarie – 04 martie 2018

Berbecii iau decizii privind cariera, familia nu este deloc încântată, dar asta nu-i face să se răzgândească.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Berbec pune accent pe viața profesională a nativilor și anunță schimbări importante.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va influența sectorul profesiei din astrograma Berbecilor, care își pot schimba locul de muncă sau pot prelua noi proiecte pentru care vor fi integrați în noi echipe sau vor avea un alt program de lucru.

Dar Luna Plină, care va avea loc în zodia Fecioară, va influența și casa Sănătății din astrograma Berbecilor. Aceștia își pot rezolva, acum, eventuale probleme de sănătate sau aleg un stil de viață mai echilibrat.

De altfel, prezența Soarelui în zodia Pești nu le oferă prea multă vitalitate, motiv pentru care Berbecii ar trebui să nu exagereze cu munca, efortul sau responsabilitățile asumate. Cand Soarele va intra în semnul lor, vor fi cu adevărat în formă.

Deocamdată, ar fi bine să petreacă mai mult timp cu familia, să se implice mai mult în chestiunile gospodărești sau să își viziteze rudele, așa cum le recomandă astrele pentru prima parte a săptămânii.

Miercuri va fi o zi perfectă pentru a aduce un plus de energie în cuplu sau pentru o călătorie împreună cu persoana iubită și copiii.

Prima zi de martie poate veni cu vești foarte bune privind nativii care s-au confruntat cu o problemă juridică sau financiară.

Ultima parte a săptămânii este dominată de Luna Plină care poate aduce schimbări sau decizii pentru care nativii ar putea fi criticați de partener sau familie. Dar, deocamdată, puțin probabil ca Berbecii să renunțe la punctul lor de vedere doar pentru a readuce armonia în casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top