Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Scorpion 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Scorpion 26 februarie – 04 martie 2018

Scorpionii își fac noi planuri de viitor, încurajați de un nou prieten. Prin acesta își pot întâlni și o nouă mare iubire.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Scorpion anunță noi prieteni, noi planuri de viitor și multe oportunități financiare.

Cu Marte, planeta care îi patronează, în casa Banilor din astrograma lor, Scorpionii vor fi interesați și în această săptămână de suplimentarea veniturilor.

Iar Luna Plină din noaptea de  1/2 martie le va aduce nu doar noi prieteni, ci și ocazia de a-și extinde cercul social și de a întâlni posibili parteneri de afaceri sau colaboratori.

Această Lună Plină poate fi și un moment important în care, încurajați sau inspirați de un prieten, Scorpionii își  vor face noi planuri de viitor, nu doar în afaceri, ci și  în plan sentimental.

Venus, planeta Iubirii, se va afla în casa Iubirii din astrograma lor și va forma un aspect armonios cu Marele Benefic Jupiter, aflat chiar în zodia Scorpion.

Unii nativi își vor întâlni marea iubire chiar în noul cerc social din viața lor sau cu ajutorul noilor prieteni pe care îi vor cunoaște în această săptămână.

Saptamana va fi destul de agitată șide obositoare pentru Scorpioni. În prima parte a perioadei, atenția lor se va îndrepta spre carieră  și ziua de miercuri le-ar putea aduce o promovare sau o mărire de salariu.

In weekend, după ce Luna va intra în zodia Balanță, Scorpionii vor avea nevoie de somn și relaxare, așa că vor profita de zilele libere pentru a-și reface forțele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top