Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Vărsător 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Vărsător 26 februarie – 04 martie 2018

Vărsătorii primesc cadouri-surpriză, comisioane sau finanțări, dar sunt tentați să dea banii pe tot felul de fleacuri.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Nativii vor fi recompensați pentru o activitate din trecut, vor primi bonusuri sau comisioane la actualul loc de muncă sau vor beneficia de generozitatea partenerului care va câștiga mai mulți bani.

Toate acestea sunt anunțate de Luna Plină din noaptea de 1/2 martie, care va avea loc în zodia Fecioară și în casa Banilor altora din astrograma generală a Vărsătorilor.

Vărsătorii trec printr-o perioadă norocoasă pentru că Venus, Micul Benefic din astrologie, se va afla, și în această săptămână, în casa Banilor proprii din astrograma lor.

Iar luni, Luna aflată în Rac,va îndrepta atenția nativilor spre proiectele profesionale pentru că Racul patronează sectorul Profesiei și sănătății din astrograma Vărsătorilor.

Luna se va muta, de marți, în Leu și, până joi, prioritățile nativilor vor fi copiii și persoana iubită.

În  weekend, după ce Luna va ajunge în Balanță, mulți Vărsători se vor gândi  la o călătorie mult visată sau vor lua legătura cu cineva drag de departe.

Ziua de duminică va fi una foarte norocoasă pentru că Vărsătorii vor primi bani sau un cadou-surpriză. În ceea ce privește banii, li se recomandă    mai multă ” chibzuință” pentru că vor fi tentați să îi dea pe tot felul de „fleacuri”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top