Connect with us
O nouă tragedie a lovit familia lui Valeriu Sfetcu, la un an de la moartea Ilenei Ciuculete, prima soție a cântărețului de muzică populară.

Știri

La un an de la moartea Ilenei Ciuculete, primul soț al cântăreței trece printr-o nouă tragedie: „S-a dus alături de…

Valeriu Sfetcu a fost primul soț al Ilenei Ciuculete. Cei doi au avut împreună doi copii: pe Mugurel și pe Cristi.

După divorț, Ileana s-a recăsătorit cu Cornel Galeș, în timp ce Valeriu s-a căsătorit cu Luciana Văduva.

La aproape un an de la moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete. familia cântărețului Valeriu Sfetcu a fost lovită de o nouă tragedie.

În weekend, Luciana a suferit o pierdere imensă, tatăl ei încetând din viață. „Astăzi, am pierdut cel mai minunat tată din lume. S-a dus alături de măicuța mea la stele. Te voi iubi mereu!”, a spus actuala soție a lui Valeriu Sfetcu, pe o rețea de socializare.

Prietenii virtuali ai acesteia i-au transmis mesaje de condoleanțe.

Ce s-a întâmplat la parastasul de un an al Ilenei Ciuculete!

Pe 14 martie se împlinește un an de zile de când Ileana Ciuculete a trecut în neființă.

Slujba de pomenire a început la ora 9.00 și a avut loc la o biserică din Chitila.

După slujbă, apropiații Ilenei și toți cei care au iubit-o s-au deplasat la cimitirul Străulești.

Conform Wowbiz.ro, Cornel Galeș a împărțit plapuma și lenjerie la parastasul Ilenei Ciuculete, dar și obiecte vestimentare pentru femei.

De la parastasul Ilenei Ciuculete nu au lipsit nici cântăreaţa Georgiana Lepădat şi soţul ei impresar Lepădat şi Costin Marculescu.

Mugurel și Cristian, băieții cântăreței, nu au venit la eveniment și vor organiza, cel mai probabil, un alt parastas în memoria mamei lor.

„A trecut un an de zile ca fulgerul, mă bucur că am prieteni dragi aproape. Nici nu ştiu ce să mai zic. Dumnezeu să o ierte pe Israela, era prietena mea. Lucrurile se petrec cu repeziciune, suntem pasageri prin viaţă.

Trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt. Trebuie să plângi, dar nu peste măsură, asta este programarea noastră, e foarte greu, despărţirile sunt momente tragice.

Viaţa nu mi s-a schimbat, sunt acelaşi om, sunt sigur că ne vom regăsi acolo cândva. Totul este aleatoriu”, a spus Cornel Galeş la un post de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top