Connect with us
Papa Francisc la Iași - Sfântul Părinte a sărutat și binecuvântat copiii bolnavi

Spiritualitate

Papa Francisc la Iași – Sfântul Părinte a sărutat și binecuvântat copiii bolnavi

Papa Francisc a sărutat pe frunte și a binecuvântat mai mulți copii bolnavi, prezenți, sâmbătă, în Catedrala din Iași. Papa Francisc în România. Sfântul Părinte a ajuns la Iași 80.000 de oameni l-au așteptat

Momente emoționante s-au desfășurat în Catedrala Catolică din Iași, unde Papa Francisc salută cele peste 800 de persoane prezente în biserică.

Citește și: Papa Francisc în România. Sfântul Părinte a ajuns la Iași 80.000 de oameni l-au așteptat

De asemenea, Suveranul Pontif a sărutat pe frunte și a binecuvântat copiii bolnavi.

Papa Francisc a dat jos lanțurile care delimitau zona în care stăteau bolnavii și bătrânii și, cu zâmbetul pe buze, a a dat mâna cu zeci de oameni.

VIDEO Papa Francisc a vizitat Catedrala Fecioara Maria Regina din Iași, unde a binecuvântat copiii bolavi

După ce a dat mâna cu credincioșii, a urmat un moment de rugăciune al Suveranului Pontif.

Papa Francisc este în a doua zi a vizitei sale Apostolice. După vizita la Catedrală, Papa Francisc merge la Palatul Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii și familiile, cărora le va adresa cel de-al șaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, și premierul.

Înainte de Iași, Papa Francisc a fost la Șumuleu Ciuc, în județul Harghita, unde a oficiat o Liturghie, la care au asistat peste 85.000 de pelerini.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top