Connect with us
Cum iubeste cel mai sexy barbat din zodiac

Știri

Cum iubeste cel mai sexy barbat din zodiac

Este cel mai sexy barbat din zodiac. Este carismatic, enigmatic si foarte orgolios. Sexualitatea lui te atrage ca un magnet. Descopera cum iubeste acest mascul feroce!

„Scorpionul este un barbat puternic si sensibil in egala masura, care are nevoie de timp sa te investigheze, sa te urmareasca din umbra si caruia ii plac foarte mult jocurile de seductie in pasi mici si intensi.

Stie ce vrea si mizeaza pe pasiunea puternica si continua, nu cauta stimuli ci confirmari, intimitate. Prin definitie are o latura sensibila, feminina, masochista si acolo isi doreste sa rezoneze cu tine si astfel sa simta ca il validezi si ca il implinesti.

Poti fi accesoriul lui cel mai pretios dar niciodata trofeul, si ai toate sansele sa il pierzi daca intelege ca vrei sa ii iei controlul sau sa il domini.

El construieste lucrurile incet si trainic, sigur, stabil, pentru ca siguranta si stabilitatea il stimuleaza personal, deci nu va da nimanui constructia lui, oricat de mult te-ar iubi. Tu poti locui si popula contructia lui, de fapt chiar asta isi doreste, asa se simte validat.

Seductia lui implica jocuri de putere in care insa ii lasi locul de conducator si tii cont de sugestiile lui, fie ele psihice, fie senzuale sau autentice.

Este captivat si fascinat de o femeie constienta de feminitatea ei si precum ii este natura, patrunde si mai in miezul situatiilor si trairilor tale, nu doar sexual ci si psihic.

Ii place sa te conduca el, sa te lasi in bratele lui, sa ii dai incredere si sa ii impletesti panzele pe care le creeaza el. Poti fi iubita intens si poti fi fericita daca tu cauti o persoana puternica caruia sa ii incredintezi viitorul sentimentelor tale.

Daca vei fi simpla spectatoare si nu vei prinde jocul lui, sigur isi va cauta pe altcineva alaturi de care sa traiasca mai intens. Nu ii plac femeile orgolioase si nici cele geloase, posesive, dar respecta femeia puternica si mai ales atunci cand i se incredinteaza cu toata puterea ei.

Are o energie puternica si ii plac jocurile psihice, analizeaza foarte profund si asa va fi si cu tine, caci asa ii este natura. Nu incerca sa il schimbi, dar ajuta-l sa se transforme, cauta asta, doreste sa evolueze si vrea sa il sustii cu puterea ta psihica si cu autenticitatea ta.

Ii place linistea si pacea, se distanteaza atunci cand ii faci nervi, nu pentru a se duce la alta ci pentru a se pastra in armonie. Ii plac secretele si discretia, are nevoie de stabilitate si, daca nu ii spui, nu are de unde sa stie ca forta lui e mult mai mare decat a ta si il percepi a fi dur.

Te doreste cu atat mai mult cu cat esti mai perfectionista si mai nostalgica. Iar in bratele lui te poti cunoaste mai bine si mai profund, iar daca ai incredere in el, il vei lasa sa te ajute sa te autodescoperi.

Te va reformula si te va reinventa ancorandu-te si mai mult in ceea ce tu stralucesti mai tare si in ceea ce el considera ca iti este bine pentru tine sa fii mai buna sau cat de buna ai putea fi. Acesta este scopul si menirea lui in viata ta si cu cat de usor va este cu atat este mai frumoasa relatia voastra.

Nu il eclipsa pentru ca ii place sa se exprime, sa creeze pentru amandoi. Daca nu te vei deschide complet stie ca nu vrei sa fii doar al lui si se va retrage incet incet in observare pana ce se va limpezi.

Il poti lasa sa te domine, daca ai suficienta incredere in el, sau ii poti lasa spatiu intre voi pe care sa il poata manipula.

La inceput nu se va implica in relatia voastra pentru ca are nevoie de un timp de investigatie si observare, iar daca se indragosteste se va deschide ca o carte, va fi mereu cu tine, fiind un gelos, un posesiv, se va activa imediat ce va intelege ca un altul te curteaza, dar nu uita ca este razbunator.

Apreciaza surprizele si le face cu placere, ii place veselia si divertismentul, stie sa impartaseasca si isi doreste sa il inveti sa aiba incredere si sa fiti o echipa in care el sa fie lider.

In casa vrea multa extravaganta si libertate, iar tu sa poti completa cu luxul, calitatea si stabilitatea.
Este un gentleman, stilat, apreciaza cumintenia si conservatorismul. Desprinderea de el este grea pentru ca stie sa isi marcheze profund teritoriul”, sustine astrologul Maria Sarbu.

Sursa foto: zastavki.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top