Connect with us
Gestul impresionant al unui bătrân față de consoarta lui după 80 de ani de căsnicie

Știri

Gestul impresionant al unui bătrân față de consoarta lui după 80 de ani de căsnicie

Există povești de iubire în fața cărora pălim cu toții! Arthur (105 ani) și Marcia (100) au aniversat recent 80 de ani de căsnicie.

Marcia era bolnavă și nu mai putea comunica normal cu omul care i-a stat o viață aproape. Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de căsătorie, bărbatul s-a apropiat de patul de spital și i-a spus femeii câteva lucruri emoționante, iar momentul filmat a devenit un fenomen pe rețelele online.

Arthur a vrut să marcheze momentul aniversării și i-a spus așa: „Te iubesc de 80 de ani, draga mea. Asta inseamna foarte mult!”.

“Mi-a asa de dor de tine!”, a adăugat Arthur cu lacrimi în ochi! Iată momentul video mai jos:

Arthur Theodore Jacobs s-a născut pe 19 august 1912 și a cunoscut-o pe Marcia în timpul studenției la Universitatea din Wisconsin. Marcia era din New York, iar Arthur din Indiana. Acesta a lucrat în Comisia pentru Război din Washington în timpul celui de-al doilea Război Mondial, iar Marcia era directorul unui cămin de bătrâni din Riverdale.

În anul 2017, cei doi au fost declarați de către Universitatea din Wisconsin studenții cu cel mai longeviv mariaj. Au avut doi cppii, 6 nepoți și 2 strănepoți.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top