Connect with us
Scrisoarea Prințesei Diana pentru Prințul Harry. Au deschis-o acum!

Știri

Scrisoarea Prințesei Diana pentru Prințul Harry. Au deschis-o acum!

Prințesa Diana i-a făcut o serie de confidențe bunului său confident de la Buckingham, Cyril Dickman. Într-o scrisoare emoționantă, prințesa inimilor a vorbit despre cei doi copii într-un mod frumos. Ce a scris când trăia despre Harry, în rândurile de mai jos.

Cea mai emoționantă scrisoare

Într-o mărturisire din 1984, Diana îi transmitea lui Cyril: ”William își adoră frățiorul mai mic, îl copleșește cu îmbrățișări și pupicuri, abia dacă ne lasă să ne apropiem.”

O scrisoare din 1992 consemna, însă, că deși băieților le place la școală, Prințul Harry, pe atunci în vârstă de doar opt ani, întră constant în bucluc și e foarte neastâmpărat.

Cu siguranță că Prințesa Inimilor ar fi mândră să vadă cum a evoluat fiul său cel mic, care nu doar că își servește țara și face acte de caritate, dar e posibil să își fi găsit, după multe tentative eșuate, aleasa inimii, în persoana actriței Megan Markle.

Relația e cât se poate de serioasă, din moment ce Harry l-a cunoscut pe tatăl actriței într-una dintre vizitele la Toronto, orașul natal al lui Meghan.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top