Connect with us
A mangaiat un maidanez si a murit! De ce medicii n-au putut sa o salveze pe tanara de 24 de ani :(

Știri

A mangaiat un maidanez si a murit! De ce medicii n-au putut sa o salveze pe tanara de 24 de ani :(

Birgitte Kallestad a adus maidanezul in camera ei de hotel. A stat cateva zile in Filipine, fiind plecata in vacanta.

A mangaiat un caine maidanez si a murit! Tanara de 24 de ani era in vacanta, atunci cand s-a intamplat tragedia. Mai mult, rudele sale nu pot crede ca s-a putut intampla asa ceva, mai ales ca aceasta era perfect sanatoasa.

Femeii i s-a facut mila de catel, asa ca l-a luat dupa ea in camera de hotel. Avea de gand sa il ingrijeasca, cata vreme statea cazata acolo. Totusi, fara sa isi dea seama, a facut o greseala imensa. Astfel, si-a pus sanatatea in pericol, pentru ca animalul nu era vaccinat si nici deparazitat.

Turista de 24 de ani a mangaiat un maidanez si a murit!

Cazul socant al turistei de 24 de ani i-a alarmat pe medici. Birgitte Kallestad se afla in concediu in Filipine, atunci cand a inceput sa resimta stari generale de rau. N-a asociat nici o clipa problema cu faptul ca a adus un maidanez gasit pe strazi sa locuiasca temporar cu ea.

Din pacate, insa, acesta a fost chiar motivul pentru care si-a gasit sfarsitul. Femeia s-a molipsit de rabie, pentru ca a adoptat un catel vagabond cat se afla in vacanta cu prietenii. A observat un pui de caine cand se plimba si a decis sa il ingrijeasca.

Turista de 24 de ani a mangaiat un maidanez si a murit!

Tanara era originara din Norvegia si s-a contaminat din pricina faptului ca a tinut cainele foarte aproape de ea. Odata intoarsa acasa, in tara natala, ea a picat la pat. Chit ca a fost dusa la spital si primea tratament de opt zile, a murit la inceputul saptamanii.

„Draga noastra Brigitte iubea foarte mult animalele. Ne-am temut sa nu li se mai intample si altora ce a patit ea. A vrut doar sa ajute, si sunt multi acolo la fel ca ea”, a transmis familia indurerata a turistei.

Rabia este o boala contagioasa care poate fi tratata rapid, cu o simpla injectie. Insa, daca trece o perioada fara sa fie luate masuri, devine o conditie medicala fatala. In Norvegia, cazul tinerei care a murit de la rabie este primul din ultimii 200 de ani in care virusul a ajuns sa ucida.

(sursa: mirror.co.uk)

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top