Connect with us

Știri

Accident CUMPLIT în urmă cu puțin timp! Cine este victima ÎNCARCERATĂ

Accident cumplit în urmă cu puțin timp în Constanta. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție. Una dintre victime a rămas incarcerată în autoturism.

Un taxi a fost spulberat, astăzi, în Constanţa, de o ambulanţă, într-o intersecţie aglomerată. O femeie a rămas încarcerată în taxi.

Accidentul s-a produs în zona ICIL, la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu 1 Decembrie 1918.Potrivit primelor informaţii, şoferul taxiului a încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost izbit în lateral, în partea pasagerului din dreapta, de o ambulanţă aflată în misiune.

În urma impactului violent, clienta din taxi a fost grav rănită şi a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii, strivită efectiv de ambulanţă.

La locul accidentului au ajuns echipaje ale Ambulanţei, dar şi pompierii de la Descarcerare care au reuşit să o scoată pe femeie din maşină şi să o predea medicilor care au transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top