Connect with us

Știri

Accident în zona Liviu Rebreanu. Un tramvai a lovit un autoturism

Un accident a avut loc în această dimineață în zona Liviu Rebreanu. Evenimentul rutier a avut loc între un tramvai al Regiei Autonome de Transport Bucureşti și un autoturism.

ACCIDENT TRAMVAI Din cauza accidentului circulația tramvaielor RATB în zonă este blocată. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție pentru a face cercetări.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers.

ACCIDENT TRAMVAI Conducătorul unui autoturism nu s-a asigurat și a fost surprins și lovit de un tramvai al Regiei Autonome de Transport București (RATB).

Tramvaiul circula pe linia 19. Potrivit protocolului, la fața locului au ajuns două ambulanțe însă, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Singurii care avut de suferit au fost şoferii care erau în trecere prin zonă la ora producerii accidentului.

Accidentul a avut loc în această dimineață în jurul orei 09:15 minute pe Strada Liviu Rebreanu din Capitală.

Circulaţia tramvaielor Regiei Autonome de Transport Bucureşti este blocată în acest moment. Aceasta se va relua după cercetarea care are loc la faţa locului.

La locul producerii accidentului au sosit şi poliţiştii pentru a face verificări în acest caz

Potrivit unor surse din anchetă, atât şoferul cât şi vatmanul care conducea tramvaiul urmează să fie testaţi cu aparatul etilotest.

ACCIDENT TRAMVAI  Poliţişti vor să vadă daca vreunul dintre cei a consumat băuturi alcoolice.

Călătorii care se aflau în tramvai la momentul producerii accidentului au fost nevoiţi să aştepte în tramvai sau să coboare şi să meargă pe jos.

ACCIDENT TRAMVAI Din cauza producerii acestui accident, tramvaiele au format o coadă destul de mare iar călătorii au fost cei mai afectaţi.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea modului de producere a accidentului şi vinovăţia persoanelor.

Vă reamintim că circulaţia tramvaielor RATB se va relua după finalizarea cercetărilor care se desfăşoară în locul producerii accidentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top