Connect with us
Adi Nartea, cunoscut ca Vlad, îmlinește azi 39 de ani! „Vindeam supă pe pârtie”

Vedete

Adi Nartea, cunoscut ca Vlad, îmlinește azi 39 de ani! „Vindeam supă pe pârtie”

Adi Nartea, actorul principal din serialul Vlad de la Pro TV își aniversează astăzi ziua de naștere. Un om modest, care nu a profitat niciodată de faima pe care a primit-o. Până să fie actorul principal din cel mai urmărit serial de televiziune din România, Adi Nartea a fost prezentator și a avut roluri secundare în diverse producții TV sau filme.

Cele mai multe roluri, pană la Vlad au fost în reclame. Într-un interviu declara:

„M-am apucat prea târziu de televiziune și de media, dar sper că într-o zi voi ajunge acolo unde-mi doresc.”.

Iar acest lucru s-a întâmplat a primit rolul principal în serialul Vlad de la Pro TV, care a devenit în scurt timp cel mai urmărit serial TV din România cu audiențe record.

Imagini unice cu Adi Nartea, fiica sa și soția lui

Adi Nartea a devenit foarte popular după ce serialul Vlad a cucerit inimile românilor, actorul extrem de modest își ține viața personală departe de ochii publicului, dar a postat câteva imagini cu fiica și soția sa, care au cucerit imediat inimile fanilor săi.

Adi Nartea, actorul din Vlad alaturi de fiica sa

Adi Nartea, actorul din Vlad alaturi de fiica sa

Adi Nartea este căsătorit cu Alina Ferinceac, primul lor an de relație a fost online, după cum dezvăluiau aceștia într-un interviu pentru Ok Magazine.

Alina și Adi se cunoșteau din activitățile lor de modeling, după ce acesta s-a apucat de aceasta meserie. Au ținut legătura pe celebra aplicație Yahoo Messenger. Amuzați de amintiri, povesteau pentru revista acea perioadă.

Am ţinut legătura pe Yahoo Messenger. Dar eu atunci aveam grijă să trec colivia prin vamă, agentul de acolo nu mă lăsa, îmi strica combinaţia… Până la urmă, i-am împachetat 20 de euro în palmă, am dat noroc cu el şi m-a lăsat să trec. În avion, nu încăpea, normal. Iar personalul mi-a luat-o şi, uite aşa, colivia a călătorit la business class, iar eu la economy. (râde) Până la urmă, am ajuns să ne pupăm şi la Bucureşti chiar pe platou, la filmările pentru reclama cu „Vânătorii de răceală“. Eu eram îmbrăcat foarte ciudat, cu un combinezon de supererou, cu chiloţii deasupra. (râde) Şi am zis că, dacă m-a pupat îmbrăcat aşa de caraghios, e de bine, a declarat Adi Nartea pentru OK Magazine.

Cum a făcut primii bani?

Într-un interviu pentru Adevărul, Adi Nartea (Vlad) a declarat că primii bani pe care i-a făcut au fost în perioada școlii. Era burisier.  Acesta a declarat în interviul luat de ziar că ulterior vindea supă celor care frecventau pârtiile din Predeal și Azuga.

Primii bani i-am câştigat din burse, că am fost bursier. Apoi din promoţii, când eram la Braşov. Prima promoţie la care eu am participat a fost la muştar. Eram într-un supermarket din ăsta mare, care este şi acum. Parcarea acoperită, semi-acoperită, şi aveam un bucătar care făcea mici. Şi pe lângă micii ăia, el dădea şi muştarul. Şi dacă venea lumea cu muştarul cumpărat, primea un carton cu câte patru mici. Era coadă. Şi uite aşa am vândut tot stocul de muştar din supermarket-ul respectiv. După care am vândut supă pe pârtie la Predeal şi la Azuga. Aveam un cort, îl băgam în priză, se umfla şi aveam un pupitru pe care ţineam un fierbător şi supe instant la plicuri. Aveam coadă şi acolo pentru că veneau schiorii, se puneau la coadă să bea o supă fierbinte. După care, la ţigări am fost mult timp promoter, apoi am fost team leader, declara actorul din Vlad pentru Adevărul.

Nartea, actorul din Vlad pasionat de Squash

Actorul din rolul principal din serialul Vlad, Adi Nartea este foarte pasionat de Squash și chiar s-a clasat pe locul 15 național în anul 2019.

Cum a ajuns Adi Nartea să joace în Vlad?

După cum chia el declara Adi Nartea nu s-a gândit niciodată să devină actor.

Nu, niciodată nu mi-am dorit. S-a întâmplat cumva. S-a întâmplat să fiu ales să prezint moda la Braşov, după care m-au trimis la Bucureşti. De la Bucureşti, de pe podiumul de modă, am început să merg la castinguri. De la castingurile alea am început să merg la castinguri de seriale şi cumva s-a întâmplat. Şi văzând că merge, am început să mă orientez, adică să mai studiez un curs de actorie, să mai fac nişte lecţii private, să mă mai duc la UNATC prin spatele claselor şi să ascult lecţiile profesorilor de actorie, cum ar fi domnul Cojar, domnul Titieni, conform Adevărul.

Cu smerenie și extrem de mare modestie, lucru care-l caracterizează pe actorul din Vlad, Adi Nartea a povestit pentru Formula As, cum a ajuns el să joace rolul principal din serialul de la Pro TV.

La început erau foarte mulți actori la castig, inițial acesta a dat proba pentru rolul lui Leo, după 2 luni a fost chemat din nou de Pro TV pentru a da probă pentru Vlad, la casting era el și alți câțiva actori care aveau experiență și școli de actorie în spate.

Adi Nartea actorul din Vlad, cum a ajuns sa joace in serial

Adi Nartea actorul din Vlad, cum a ajuns sa joace in serial

Nu fac nimic de capul meu, spune Adi

„La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă… Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat.”

Reporter: Nu ţi s-a strâns inima, gândindu-te că eşti doar un autodidact în materie de actorie?

„Timp de două luni, după ce am început filmările, aproape în fiecare zi, îmi spu­neam: „Or să mă schimbe! Clar or să mă schim­be! După ziua de azi…” Pentru că erau zile în care lumea mă lăuda, dar erau şi zile în care nimeni nu-mi spunea nimic şi-atunci eu îmi închipuiam c-am fost groaz­nic. M-am mai liniştit abia după ce am stat de vorbă cu regizorul Jesús del Cerro, iar el mi-a spus: „Crede-mă, dacă era ceva, ori­ce, care să fie în neregulă cu tine, atunci ni­meni nu şi-ar fi riscat pielea. Serialul ăsta e un pro­iect atât de mare şi atât de scump, încât nimeni n-ar fi riscat să facă vreun compromis, doar ca să te-ajute pe tine!” Însă chiar şi acum, când am ajuns deja la sezonul trei, continuu să am temeri. Stau acasă, îmi studiez şi îmi gândesc secven­ţe­le, după care mă duc şi mă consult cu re­gizorii şi cu colegii şi, la final, ceea ce iese este o sumă a opi­niilor, nu fac lucrurile doar aşa, de capul meu.”

Cine este Alina Ferinceac, soția celebrului actor

Alina Ferinceac, sotia lui Adi Nartea

Alina Ferinceac, sotia lui Adi Nartea

Alina Ferinceac este fotomodel de succes, iar cariera sa este în ascensiune. Cei doi s-au căsătorit în August 2014 și au împreună o fetiță de 4 ani.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top