Connect with us
Asia Express. Jojo are probleme de sanatate, iar corpul ii cedeaza: „Lesinasem pe jumatate…am zis că mor”

TV

Asia Express. Jojo are probleme de sanatate, iar corpul ii cedeaza: „Lesinasem pe jumatate…am zis că mor”

O noua editie, o noua ‘victima’ la Asia Express. Jojo nu mai rezista iar corpul incepe sa-i cedeze.

Jojo intra in randul accidentatilor de la Asia Express, show difuzat de Antena 1. Din cauza caldurii puternice, organismul vedetei a inceput sa dea semne ca cedeaza, astfel ca acesteia i s-a facut rau.

Imediat dupa ce a terminat o proba dintr-un atelier de croitorie, Jojo a vazut negru in fata ochilor si a fost pe punctul de a lesina, aceasta fiind prinsa de sotul ei, Paul Ipate, la timp.

Cand a fost scoasa de medici afara pentru a lua o gura de aer, Jojo a a marturisit ca se simte slabita fiindca nu a mancat nimic in acea zi, iar efortul depus a fost destul de mare.

Chiar daca si-a revenit cat de cat, in momentul in care a fost nevoita sa faca autostopul i s-a facut din nou rau din cauza caldurii, si abia a reusit sa duca ultima proba pana la capat.

„Mi s-a făcut rău…lasă-mă acum, lasă-mă un pic. Nu am aer, pur și simplu, nu înțelege nimeni? Am văzut negru în fața ochilor. Am simțit că nu mă mai țin picioarele și am crezut că o să cad.

Am încercat să-mi țin firea și să fiu cât pot eu de puternică, însă anumite limite fizice nu pot fi întrecute în competiția asta. Mi se face rău de la soare, Paul. Mă simțisem și rău, leșinasem pe jumătate…am zis că o să mor la autostopul ăsta” a spus Jojo in cadrul editiei de aseara de la Asia Express.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top