Connect with us
Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Sport

Austria – România Scor 2-3 Live video. România este pe primul loc în Grupa 1 din Liga Națiunilor

Austria – România  scor 2-3- Live video din Liga Națiunilor va avea loc luni, 7 septembrie 2020, pe stadionul Worthersee (Klagenfurt). Tricolorii au ajuns deja acolo și se pregătesc pentru partida prin care speră să răzbune înfrângerea cu Irlanda de Nord, care s-a terminat 1-2. HUFF transmite live video mai jos, dar și cele mai tari faze și goluri ale meiciului începând cu ora 21:45.

În celălalt meci al grupei, Austria a învins Norvegia, scor 2-1. Luni, România înfruntă Austria, în deplasare.

Austria – Romania SCOR 2-3 LIVE

Minutul 90+4: Final de meci Austria – România 2-3. România iese învingătoare

Minutul 90: Sunt acordate 4 minute de prelungire

Minutul 87: Cartonaș galben Rommânia pentru Nicolae Stanciu în privința încălcări regulilor de joc

Minutul 80: Gol Austria – Karim Onisiwo

Minutul 75: Cartonaș galben România pentru Andrei Burca

Minutul 74: Schimbare România, iese Vlad Chiriches și intră Ionuț Nedelcearu

Minutul 70: Goooll România – Alexandru Maxim

Minutul 51: Goollll România – Grigore D

Minutul 45+3 – Final prima repriză

Minutul 26, ora 22:12 – Românii încearcă să facă față atacului din echipei din Austria. Jucătorii gazdă atacă foarte puternic.

Minutul 17, ora 22:02 – Austria înscrie în poarta României și egalează scorul. Scor Austria – România 2-3.

Austria inscrie in poarta Romaniei in min 17Austria inscrie in poarta Romaniei in min 17Minutul 15: Corner pentru România obținut de Florinel Coman, jucător foarte activ în startul partidei. Mingea este adusă în marginea careului, dar se acordă fault în atac.

Minutul 12, ora 21:58 – România pare mai bine înghegată în meciul cu Austria.

Minutul 3GOOOOOl România! Țara noastră deschide scorul în meciul cu Austria. Scor Austria – România 0-1. Golul a fost marcat de Denis Alibec.

Live video este mai jos, live text-ul de ține la curent cu cele mai importante, goluri, faze și momente ale meciului dinte Austria și România.

Iată câteva imagini de pe Stadionul din Austria.

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria - România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

Austria – România Scor Live video. Rădoi face modificări pe ultima sută

UPDATE 21:38 – Transmisiunea video la tv și live video mai jos a început.

Meciul a început transmisiunea video pe Pro TV. Mai jos ai link-urile unde-l poți vedea gratuit. De asemenea HUFF trasnmite live video meciul Asutria – Romania în playeryl video de mai jos.

Meciul este transmis de Pro TV și este vorba de calificarea în Nations League.

Live video – Austria – România


Meciul este live video pe HUFF.ro în playeryl video ce transmite live de pe teren începând cu ora 21:00. De asemenea meciul poate fi urmărit live video și pe site-urile:

protvplus.ro – gratuit pentru orice abonat, al oricărei rețele de cablu

Meciul se poate vedea live video și pe următoarele site-uri:

Echipele de start pentru meciul Austria – România din Liga Națiunilor

AUSTRIA (4-2-3-1): Schlager – Ulmer, Hinteregger, Posch, Lainer – Grillitsch, Baumgartlinger – Baumgartner, Schlager – Sabitzer – Gregoritsch

Rezerve: Pervan, Stankovic, Dragovic, Ilsanker, Grbic, Ranftl, Lienhart, Zuli, Wober, Trimmel, Onisiwo, Monschein

Antrenor: Franco Foda

ROMÂNIA (4-3-3): Tătărușanu – Burcă, Chiricheș, Grigore, Bancu – Maxim, Crețu, Stanciu – Deac, Alibec, Coman
Rezerve: Niță, Lazar, Toșca, Hanca, Nedelcearu, Nistor, Pușcaș, Ștefan, Hagi, Iancu, Buș, Cicâldău

Antrenor: Mirel Rădoi

După meciul România – Irlanda de Nord finalizat cu 1-1, Rădoi a făcut 5 schimbări în echipă.

Pentru că meciul se desfășoară fără spectatori, fanii tricolorilor plănuiesc să îi întâmpine pe jucători înainte de partidă pentru încurajări.

Meciul dintre Austria și România este al doilea jucat de naționala noastră în Liga Națiunilor. Austria deja a învins Norvegia cu 2-1, iar România a remizat cu Irlanda de Nord.

Următoarele confruntări din Liga Națiunilor vor avea loc abia în luna octombrie. Duminică, 11 octombrie, partida Norvegia – România se va disputa la ora 19:00 ora României, iar Irlanda de Nord – Austria se joacă la 21.45.

Astăzi, 7 septembrie 2020, se joacă Austria – România, de la ora 21.45.

Austria – România se joacă în Klagenfurt de la 21.45

Al doilea meci din Grupa 1 a Ligii Națiunilor în care joacă România va avea loc astăzi de la ora 21.45. Partida Austria – România este transmisă pe Pro TV, iar cele mai importante faze vor fi anunțate pe HUFF.RO în acest material Live Text și Live Score.

Românii deja au ajuns în cantonamentul din Austria, la Klagenfurt, fiind cazați la hotelul Die Zeit, din localitatea St. Veit an der Glan. Echipa națională a fost testată pentru a li se asigura starea de sănătate.

21:45, 7 septembrie: Grupa 1 din Liga Națiunilor Austria – România

Partida de astăzi este condusă de mai mulți de arbitri din Suedia, avându-l la centru pe Glenn Nyberg. Asistenții lui Nyberg sunt Mahbod Beigi şi Andreas Soderqvist, iar Mohammed Al-Hakim e arbitru de rezervă.

După meciul în care a remizat, România – Irlanda de Nord, Mirel Rădoi ar putea face anumite schimbări tactice pentru meciul cu Austria.

Conform GSP, una dintre echipele probabile ar fi: (4-4-1-1): Tătărușanu – Hanca, Chiricheș, Toșca, Bancu – Deac, Stanciu, Cicâldău, Fl. Coman – Alibec – Pușcaș
Rezerve: Niță, Crețu, Nedelcearu, Nistor, Maxim, Hagi, Burcă, Iancu, Sg. Buș, Grigore
Antrenor: Mirel Rădoi

Austria ar putea juca în următoarea formulă astă seară: (4-2-3-1): A. Schlager – Lainer, Posch, Dragovic, Ulmer – Ilsanker, X. Schlager – Onisiwo, Sabitzer, Baumgartner – Gregortisch
Rezerve: Stankovic, Hinteregger, Grbic, Grillitsch, Lienhart, Zulj, Wober, Trimmel, Monschein
Antrenor: Franco Foda

”Vom avea câteva schimbări pentru a evita problemele. La fel cum bine știam că Irlanda de Nord marchează foarte multe goluri în ultimele 15 minute, așa Austria marchează goluri în începuturile de repriză și chiar și pe final. Putem fi în dificultate, dacă nu aducem jucători cu prospețime

Sper ca noi să nu fim timorați, să încercăm să controlăm jocul atât cât putem și atât cât ne va lăsa adversarul”, a declarat Mirel Rădoi, selecționerul României.

După ce au fost cazați la hotelul din Austria, jucătorii lui Rădoi au făcut un antrenament scurt în complexul hotelului, apoi au avut antrenamentul oficial duminică seara. Titularii au avut și program de refacere, după meciul cu Irlanda de Nord.

După eșecul din primul meci din Liga Națiunilor, echipa României este motivată

Ciprian Tătărușanu, a spus, în cadrul conferinței de presă că ”tricolorii” vor să câștige grupa din Liga Națiunilor.

”Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România și nu stau să răspund acum fiecăruia. Ca portar mă simt responsabil pentru fiecare gol pe care îl iau. Sunt o persoană foarte critică cu mine și îmi doresc să-mi ajut echipa.

Nu poți să pui niște întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Întrebi doar despre ce au spus Marica sau Dragomir? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale, chiar n-ai întrebări despre meci?

La meciul cu Irlanda de Nord nu am avut ocazia pentru că meciul a decurs de așa natură, sper ca mâine să o fac mult mai bine. A fost o dezamăgire după un meci pe care l-am controlat în totalitate și pe care nu am reușit să-l câștigăm. Cu toții am fost dezamăgiți și supărați, dar acum vine alt meci și ne gândim la el.

Nu i-am studiat pe austrieci, urmează să facem analiza lor. Nu știu dacă acest joc este o repetiție pentru întârnirea cu Islanda, dar este important să avem cât mai multe meciuri cu noul antrenor, să ne adaptăm la ce ne cere și este bine că avem aceste două partide din Liga Națiunilor înainte de baraj.

Vom practica același joc ca și cu Irlanda de Nord, vom încerca să avem posesia pentru că asta este ideea antrenorului. Am lucrat foarte mult pe această temă și în niciun caz nu vom sta să ne apărăm. Dacă Austria ne va da balonul, va trebui să profităm și să dăm cât mai multe goluri.

Nu privim aceste meciuri ca pe niște amicale și ca exemplu jucăm barajul cu Islanda datorită Ligii Națiunilor. Vrem să terminăm grupa pe primul loc, deși nu va fi ușor”, a spus Tătărușanu.

Și Ianis Hagi a dat declarații, spunând că este conștient că are o poziție decisivă și că jucătorii români vor da totul pe teren.

”Am reușit să mă odihnesc după meciul cu Irlanda de Nord, chiar dacă nu a fost o noapte normală. Chiar dacă se termină bine sau nu, important este să treci peste și să te gândești la următorul meci. Jucăm din trei în trei zile și nu este timp să te gândești prea mult la ce a fost.

Dacă noi ne făceam datoria în fața porții și marcam nu cred că mai vorbeam de ghinion. Așa a fost să fie istoria, chiar dacă am dominat tot meciul, am atacat. Trebuie să uităm ce a fost și să ne uităm în viitor. Sunt convins că putem lua trei puncte la Belfast și nu numai acolo.

Avem capacitatea să facem multe puncte în această grupă. Antrenroul a schimbat stilul de joc, pasăm mult mai mult, dar și defensiv s-au schimbat multe chestii. Ne apărăm mult mai sus, încercăm să recuperăm cât mai repede.

Chiar dacă nu a fost un joc perfect, am avut mai multe ocazii decât aveam la meciurile din trecut. După meci, în vestiar, s-a văzut o dezamăgire printre jucători, dar suntem profesioniști și știm să gestionăm momente de genul acesta.

Irlanda de Nord a stat 55 de minute numai în jumătatea proprie. Ar putea fi un avantaj că Austria va ieși la joc și va încerca să atace, iar noi vom avea spații mai mari. Dar depinde de noi să găsim spațiile și să jucăm pe punctele lor slabe.

Am simțit lipsa suporterilor și fotbalul este mult maai plictisitor fără ei în tribune. E greu să comparăm Austria cu Islanda, nu există două echipe la fel în fotbal.

Presiune este mereu pe umerii mei, știu că sunt un număr 10 și în fiecare meci trebuie să dau gol și pasă de gol. Ce va urma pentru mine la echipa națională va fi mult mai bun, deci nu sunt îngrijorat că încă nu am marcat la prima reprezentativă”, a declarat Hagi.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top