Connect with us
Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi

Monden

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi

Bianca Drăgușanu a divorțat astăzi la notar de Alex Bodi, vedeta de televiziune s-a dus la notar însoțită de doi bodyguarzi de frică ca Alex Bodi să nu o bată. Divorțul s-a produs astăzi la notar.

Oana Roman, invitată la „Vorbește lumea”, a povetit că Bianca a autorizat-o să vorbească despre asta și că Bianca are acte legate de agresiunile fizice pe care le-a suferit din partea lui Alex Bodi.

„Aceste lucruri sunt asa sunt la el, ieșirile violente, face multă sală, ia și mulți steroizi. Este clar că acest lucru este o problemă la el, pentru că este clar că problema este cumva la el.  Cred că ea totuși nu a mai putut să reziste într-o astfel de căsnicie, a fost foarte speriată și ce și-a dorit mai mult a fost să apere integritatea fetiței.”, a spus Oana Roman la Vorbește Lumea.

Nu au nimic de împărțit

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi

„Lui cred că i-a plăcut să trăiască alături de Bianca Drăgușanu, pentru că a devenit o persoană vizibila și cunoscută. E clar ca el a căpătat o mare vizibilitate. Mai ales ce s-a intaplat de ziua ei. Au chemat politiția, și-a agresat soacra un lucru pe care nu și-l dorește nimeni de ziua lui. Ei doi nu au nimic de împățit, nici bani, nici case, nimic.”, a continuat Oana Roman la Pro TV.

Am găsit-o pe Bianca Drăgușanu foarte rănită fizic

„Bianca a primit duminică un filmuleț cu Alex Bodi cu o fată pe care o ținea în brațe, e clar că și el își trăiește viața. Sper ca Bianca Drăgușanu să nu se răzgândească, deși azi a fost foarte hotărâtă. S-a gândit să fie un pericol pentru cea mică. Nu și-a agresat fetița, dar problema a fost ca cea mică a fost de față.”, a spus Oana Roman.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

4 Comments

4 Comments

  1. emil

    2020-03-11T13:25:13+02:00 at 13:25

    Pe vremuri curvele stateu la colt de strada , acum sunt vedete TV , asistente sau vedeta de televiziune , desi nu se remaraca prin nimic inafara de prostie, apar tot timpul in presa si la stiri prin grija unor asazisi ziaristi, de fapt niste inculti care scri tot felul de inventii, contra cost bineinteles, caci cine ar plati pe cineva sa scrie un articol despre o …. .

  2. dan

    2020-03-10T17:49:06+02:00 at 17:49

    I.Preda – Bine punctat, I. Preda !!! Mi-ai luat vorbele din gura ! Antenele varaniste, Kanal D-ul sunt pline de astfel de nevoiasi mintali dar cu ifose aiuritoare !

  3. I.Preda

    2020-03-10T14:06:05+02:00 at 14:06

    Mare branza. O siliconata, parashuta din plastic, distrusa s-a combinat cu un cocalar mafiot. Doua gunoaie care polueaza mass media…ca nici „purtatoarea de cuvant” nu e mai breaza…tot o ratata obraznica de la care nimeni n-are de invatat nimic, inafara faptului cu toti trei se baga-n seama mai ceva ca tanga-n cwr pe tot locul, sa fie in centrul atentiei. Trei jeguri!

  4. laura

    2020-03-10T13:14:44+02:00 at 13:14

    Wow… „caracterial”, „sa apereze” ???!! Saraca limba romana – si studii facute la Sorbona!!! Ha!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top