Connect with us
Ce note au obținut copiii vedetelor la Evaluarea Națională. Rezultatele au fost dezamăgitoare

Vedete

Ce note au obținut copiii vedetelor la Evaluarea Națională. Rezultatele au fost dezamăgitoare

Elevii de clasa aVIII-a au susținut în această perioadă Evaluarea Națională. Prima probă a fost cea care le-a testat cunoștințele la limba română, iar cea de-a doua a fost proba la matematică. Atât elevii, cât și părinții au trăit cele mai mari emoții și acum așteaptă cu nerăbdare rezultatele, care vor fi comunicate la 22 iunie. Până atunci, vă prezentăm notele pe care le-au obținut copiii vedetelor în anii anteriori, care nu au fost deloc așa cum sperau părinții lor faimoși.

Ce note au obținut copiii vedetelor la Evaluarea Națională. Rezultatele au fost dezamăgitoare

Evaluarea Națională s-a dovedit a fi foarte dificilă pentru unii dintre copiii vedetelor din țara noastră. La afișarea rezultatelor, surprizele nu au fost deloc unele plăcute, iar notele nu s-au ridicat așteptărilor pe care le aveau părinții lor.

Pentru început, în familia lui Adrian Minune s-a păstrat o tradiție a notelor mici. În 2013, Carmen Minune a obținut doar 5,4 la Matematică și 7,55 la Limba și Literatura Română. Cu toate acestea, media finală a fost 8, datorită notelor mari obținute în timpul școlii, care au ajutat-o.

Patru ani mai târziu, fiica mai mică, Adriana, a susținut și ea acest examen, la care nu a reușit să obțină nici măcar media 5. Ea a urmat cursurile Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti”.  A obținut doar 3,50 la Matematică şi 6,40 la Limba şi literatura română, cu o medie de 4,95.

Rezultatele nu au fost prea mari nici în cazul Elizei Iliescu, fiica Adrianei Iliescu. Ea a promovat Evaluarea Națională cu media 6,52. La limba română a obținut nota 8,50, iar la matematică doar 4,55.

În familia lui Cabral, lucrurile au stat ceva mai bine. Fiica sa, Inoke, a obținut o medie de 8,62 la Evaluarea Națională. Ea a obținut 8,75 la proba de la limba română și 8,50 la matematică. Cu rezultate apropiate a fost surprins și Pavel Bartoș de către fiica sa. La limba română, fiica lui Pavel Bartoș a obținut nota 9,20, în timp ce la matematică a obținut nota 7,80. Astfel, media obținută de fiica lui Pavel Bartoș a fost de 8,50.

Dan Bittman poate spune că fiul său l-a făcut mândru. în 2017. Patrick a fost absolvent al Școlii Naționale Europene și  a luat nota 10 la matematică și 8.85 la limba și literatura română, obținând o medie de 9,45.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Alma

    2020-06-18T17:28:09+03:00 at 17:28

    Un articol dezamagitor. Cine nu stie sa scrie si sa se informeze corect sa nu scrie articole despre notele unor copii ! Examenul a fost sustinut de elevi de clasa a VIII-a, nu a VII-a, si Adriana Iliescu nu e avocata. Google e la un click distanta, daca tot scormonesti dupa informatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top