Connect with us
Cea mai zgarcita mama din lume

Știri

Cea mai zgârcită mamă din lume: stă într-o casă de 1 milion de euro, dar copiii ei mâncă resturi aruncate de vecini

Cea mai zgârcită mamă din lume trăiește într-o casă de 1 milion de dolari, dar când vine vorba de cheltuieli, măsurile luate de Jordan sunt drastice. A fost declarată cea mai zgârcită mamă din America, după ce TLC a realizat programul „Extreme Cheapskates”, care este difuzat și în România de același program.

Congelează laptele matern penntru a-l da copiilor, harția igiencă este raționalizată și ea, copiii ei  beau suc de mere indoi cu apă, iar 80% din mâncarea folosită pentur familia ei este de la vecini.

Cea mai zgârcită mamă din lume: Lapte martern congelat pentru a face economie

Jordan are trei copii și locuiește în America în tatul Utah, a fost declarată cea mai zgârcită mamă din lume după ce TLC în cadrul emisiunii „Extreme Cheapskates” a prezentat și cazul familiei sale.

Femeia este critcată dur pe rețelele de socializare, iar telespectatorii o consideră o mamă rea deoarece copiii ei nu se pot bucura de bunătățile copilăriei, deoarece mama lor este pornită să salveze orice cent.

Pornește la plimbare cu cei 3 copii ai săi și pe drum îi pune pe cei mici să studieze atent trotuarele pentru a găsi fiecare monedă pierdută de vreun vecin.

Deși loicuiește într-un cartier de lux într- casă  de 1 milion de euro, Jordan nu face risipă de bani. Și-a „terorizat” familia și a educat copiii săi să fie cumpătați când vine vorba de cheltuieli.

Soțul femeii crede că această obsesie a venit după ce cei doi și-au început construcția casei de vis, dar nu au obținut creditul bancar pentru finalizarea construcției casei.

„Cred că pentru Jordan a fot un șoc refuzul băncii de a ne acorda banii pentru construcția casei. Am pierdut casa care la vremea respectivă era la nivel de fundație, iar pentru soția mea a fost un șoc, de atunci a devenit extrem de atentă la cheltuielile casei”, a declarat soțul lui Jordan la TLC.

Au bani, dar femeia caută de mâncare prin vecini

Jordan pornește săptămânal cu un coș în brațe și bate pe la ușa vecinilor în căutarea resturilor alimentare de care vecinii săi din cartierul select din Utah, America, nu mai au nevoie.

Cea mai zgarcita mama din lume

Jordan se milogeste de vecini pentru resturi de mancare cu care-si alimenteaza familia

La început vecinii erau surprinși de Jordan care venea să le ceară alimente de care nu mai au nevoie, acum s-au obișnuit cu ea, dar mulți nu înțeleg adicția ei de a fi atât de zgârcită.

Coace biscuiții în mașină

Ca să salveze bani pentru factura de energie electrică, Jordan, cea mai zgârcită mamă din lume coce biscuiții în mașină. De curând a primit de la o vecină un pachet de biscuiți congelați care se coc în mod normal în cuptor. Jordan a găsit soluția să nu mai consume curent și asează aluatul pe tavi și le coace în mașină.

Cea mai zgarcita mama din lume

Fursecuri coapte in masina, pentru a economisi bani la factura de energie electrica

Temperatura la soare ajunge la 71 de grade în autovehiculul familiei, iar biscuiții sunt gata în trei ore.

Hartia igienică, raționalizată

Cea mai zgarcita mama din lume

Familia lui Jordan are hartia igienica rationalizata, fiecare membru are un numar fix de bucati pe zi

Extremele cele mai zgârcite mame din lume merg și mai departe. Cei trei membri ai familiei care au nevoie de hârtie igienică au au raționalizată. Copilul cel mic poate folosi din rola de hârtie igienică 3 bucăți, tatal 4.

„Soția mea consideră că fac risipă de hârtie și mereu avem discuții pe tema aceasta. De curând ca să nu consumăm rola de hartie igienică, ne lasă pe capacul vasului de toaletă un număr de bucăți pe care-l putem consuma într-o zi.”, a spus soțul femeii în emsiunea de pe TLC.

Nu cumpără pâine, folosește colțurile aruncate de vecini

Cea mai zgarcita mama din lume

Și dacă credeați că Jordan se oprește aici, nu, nu s-a terminat. Femeia îi roagă pe vecini să nu arunce colțurile de pâine și culege de la fiecare colțurile până când adună cantitatea necesară pentru familia sa.

„Copiilor mei le place foarte mult pâinea din colțuri. Am constatat că vecinilor mei nu le place să mânânce aceste părți din pâine, prin urmare eu le adun și le folosesc cu familia mea, așa economiesc banii și pentru pâine”,  a spus cea mai Zgârcită mamă din lume, la TLC”

Jordan, cea mai zgârcită mamă din lume VIDEO

Continue Reading
You may also like...

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

3 Comments

3 Comments

  1. Cornea Remus Florin

    2020-07-19T20:04:20+03:00 at 20:04

    Mai are vre-o sora?MA INTERESEAZA!

    • Daniela Stoiu

      2020-07-19T20:04:42+03:00 at 20:04

      :))) ne interesăm

  2. Cornea Remus Florin

    2020-07-19T19:59:32+03:00 at 19:59

    Este normal asa se face economie unii cumpara prea mult altii nu are deloc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top