Connect with us
Cum arăta Andreea Tonciu când s-a lansat. Nu seamănă deloc cu cea de acum

Vedete

Cum arăta Andreea Tonciu când s-a lansat. Nu seamănă deloc cu cea de acum

Andreea Tonciu a fost mereu unul dintre cele mai controversate personaje de la TV. Aceasta a devenit celebră în urma postului de asistentă pe care îl deținea la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, “La şuetă cu Bahmu”, dar și diverse colaborări cu alte posturi TV sau reviste pentru care a postat în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare. Ea a fost mereu criticată pentru nasul său care avea o dimensiune ceva mai mare, dar datorită acestui aspect a devenit și mai cunoscută. Totuși, a fost un motiv pentru care a decis să se opereze. Vezi cum arăta Tonciu înainte de operațiile estetice.

Andreea Tonciu înainte de operații

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Ea și-a început cariera ca asistentă de emisiune, prezentatoare a rubricii de vreme sau chiar model pe scenele unora dintre cele mai celebre cluburi din Capitală. Ea s-a făcut remarcată pentru felul ei de a fi, pentru starea ei de spirit și comportamentul său, cu care reușea să iasă din tipare.

Andreea Tonciu a apelat la operații estetice pentru a afișa look-ul de azi, care nu mai amintește aproape deloc de tânăra de acum câțiva ani, la debut de carieră. Andreea Tonciu a fost mereu ținta glumelor răutăcioase din cauza nasului său, a cărui formă și mărime nu erau tocmai potrivite. Astfel, ea a decis să-și îmbunătățească aspectul fizic, motiv pentru care și-a operat nasul. De atunci, ea a scăpat de complexe și este mai încrezătoare. Iată cum arăta vedeta pe când apărea în emisiunea lui Bahmu.

Andreea Tonciu mereu a fost sinceră și a sumată și nu s-a ferit să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut pentru a arăta mai bine. În afară de rinoplastia din 2014, efectuată la o clinică din Turcia, cu 4 ani înainte, tânăra a mai apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și pune silicoane. În plus, ea și-a injectat și acid hialuronic în buze, ceea ce a făcut ca fizionomia ei să se schimbe complet.

Andreea Tonciu participă acum la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” și afișează mereu un look de zile mari, îngrijit și complet diferit de cel cu care a apărut în showbiz. Prezența ei provoacă controverse și aici, însă din punct de vedere stilistic, se pare că se descurcă de minune și primește laude și calificative pozitive din partea juraților.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top