Connect with us
Cum arată Facundo Arana din Înger Sălbatic la aproape 50 de ani

Externe

Cum arată Facundo Arana din Înger Sălbatic la aproape 50 de ani

Facundo Arana este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele ai anilor ’90. În plus, acesta era iubit de toate femeile care urmăreau producțiile în care apărea și făcea furori în acea perioadă. Facundo Arana a dat viață personajului Ivo din „Inger Salbatic”, filmul care a înregistrat un succes remarcabil până și în România.  Iată cum arată acum, la aproape 50 de ani, bărbatul chipeș cu care Natalia Oreiro a trăit o frumoasă poveste de dragoste în celebra telenovelă.

Cum arată Facundo Arana la 48 de ani

Facundo Arana a devenit cunoscut pentru telenovelele în care a jucat, în special pentru „Înger Sălbatic”, care a făcut furori și în țara noastră. El l-a interpretat pe Ivo, un tânăr de bani gata, dintr-o familie cu renume, care se iubea cu o orfană fermecătoare, interpretată de Natalia Oreiro.

Despre celebra actriță în vârstă de 43 de ani au mai apărut vești. Ea a mărturisit public că se confruntă cu o boală foarte rară, misofonia, care îi afectează viața de zi cu zi, dar și cariera, într-o oarecare măsură. Din cauza acestei boli, anumite sunete o deranjează atât de tare, încât începe să aibă anxietate, palpitații și frisoane. Din acest motiv, ea a fost nevoită de mai multe ori să își anuleze concertele, nefiind pregătită să urce pe scenă.

Cât despre Facundo Arana, după terminarea celebrului film, nu s-a mai auzit nimic de el și a dispărut complet din showbiz, deși se bucura de mare succes la acel moment. A mai jucat și în alte filme, însă niciunul nu i-a putut aduce faima de atunci. Actorul are acum 48 de ani, o familie frumoasă, trei copii și o soție, de profesie model și prezentatoare TV. Pe chipul acestuia se vede acum că au trecut anii , însă și-a păstrat farmecul de odinioară.

De altfel, se pare că actorul are mai multe pasiuni, una dintre ele fiind sportul. Acesta practică surf și chiar a escaladat Everestul. De altfel, Facundo cochetează și cu muzica și chiar activează într-o trupă numită Facundo Arana & The Blue Light Orquestra, cu care are concerte în America de Sud. El păstrează o relație bună cu fosta lui colegă de platou. Cei doi comunică frecvent și din cauza faptului că nu s-au putut vedea față în față, și-au dat întâlnire în mediul online, maie exact într-un live pe Instagram.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top