Connect with us
Cum s-a fotografiat Ramona Olaru după ce s-a despărțit de Cuza. Mesajul ascuns de pe Instagram

Vedete

Cum s-a fotografiat Ramona Olaru după ce s-a despărțit de Cuza. Mesajul ascuns de pe Instagram

Ramona Olaru și Cuza formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Deși pare că au o relație fericită, lucrurile nu stau deloc bine între ei, dovadă stând nenumăratele despărțiri și împăcări. Iubirea lor cu năbădâi traversează acum o altă perioadă de separare, confirmată de celebra asistentă TV prin mai multe postări cu mesaje dubioase, dar care parcă vor să îl atingă dur pe fostul iubit al acesteia. În plus, un alt detaliu foarte clar dovedește că cei doi nu mai formează un cuplu.

Ramona Olaru, mesaje cu subînțeles pentru Cuza

Ramona Olaru este asistenta celor de la Neatza și se bucură de mare succes de când are această funcție. Ea a fost căsătorită până anul trecut cu Bogdan Olaru, însă au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de 5 ani și un mariaj de 3 ani. Decizia, se pare, a fost luată chiar de Ramona, după ce ar fi încercat de mai multe ori să echilibreze lucrurile între ei.

La doar trei luni de la divorț, aceasta a intrat într-o nouă relație cu celebrul Cuza de la Noaptea Târziu. Iubirea lor a fost una foarte agitată, deoarece s-au despărțit de mai multe ori și s-au tot împăcat. Acum, se pare că cei doi sunt din nou separați, deși aveau planuri de nuntă. Drept dovadă, ei nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare de ceva timp. În plus, Ramona Olaru postează tot mai multe postări care au mesaje cu subînțeles ascuns, ce fac trimitere chiar la Cuza. În ultima fotografie postată, ea declară: Voi încerca să fiu mai drăguță dacă tu încerci să fii mai deștept. 

În plus, într-o altă postare a lăsat să se înțeleagă că tânărul din Târgu-Jiu nu i-a acordat respectul de care avea nevoie, acesta fiind probabil și motivul pentru care s-au certat din nou. Vedeta Antena 1 susținea că nu ar trebui să mai fie așa de înțelegătoare, pentru că a trecut destul cu vederea lipsa de respect a celorlalți. Ea este foarte activă în mediul online și fanii îi sunt alături, chiar îi sugerează să-și refacă viața alături de un bărbat mai în vârstă, lângă care ar fi mai fericită.

„Îndrăgosteşte-te şi tu de unul matur care să aibă ochi numai pentru tine. Unul de 45 ani te va iubi mult mai intens şi sincer decât unul apropiat vârstei tale. Vei vedea!”; „Eşti tare frumoasă, nu meriţi să suferi pentru nimeni.”, i-au transmis admiratorii Ramonei.

Ultima sa postare din Stories este cea mai dură, care sigur face referire la Cuza, având în vedere că l-ar mai fi numit  „nebun, gelos și posesiv” și în trecut.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top